Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Το μήνυμα του Νομάρχη Σερρών κ. Στέφανου Φωτιάδη για το νέο έτος


Εύχομαι το 2010 να φέρει σε όλους, υγεία, αγάπη και ευημερία.

Τις γιορτινές μέρες που διανύουμε, η σκέψη μας συντροφεύει τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας, αλλά υποφέρουν από φτώχεια, από ασθένειες, από μοναξιά. Οφείλουμε νε τους δώσουμε αλληλεγγύη και φροντίδα.

Ας δούμε και λίγο παραπέρα. Να δούμε δίπλα μας, γύρω μας, στους λαούς που προσπαθούν να επιζήσουν μέσα από συρράξεις, στους πολίτες του κόσμου που δίνουν καθημερινά, το δικό τους, σκληρό αγώνα για την επιβίωση.

Τούτες τις μέρες, συνηθίζουμε να κάνουμε έναν απολογισμό για τη χρονιά που φεύγει και να φτιάχνουμε το δικό μας πρόγραμμα για το χρόνο που έρχεται.

Στο Νομό Σερρών, κάνοντας τον απολογισμό μας πιστεύουμε ότι το 2009 κάναμε ένα ακόμη βήμα μπροστά. Στη δύσκολη συγκυρία της εποχής, απαντάμε με εξωστρέφεια και δυναμική, με όραμα και συμμετοχή, με την προσπάθεια του κάθε Σερραίου, της κάθε Σερραίας. Τοποθετούμε τον πήχη ψηλότερα για νέους στόχους που μπορούμε να κατακτήσουμε το 2010.

Στέλνω σε όλους τους κατοίκους του Νομού μας, τις θερμότερες ευχές μου. Τη νέα χρονιά, να είναι γεροί και να δουν τις προσδοκίες τους να πραγματοποιούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ