Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Planetbook


Το πρώτο περιβαλλοντικό επιτραπέζιο παιχνίδι Planetbook που δημιούργησε το K.E.A.N. (Κύτταρο Εναλλακτικών Αναζητήσεων Νέων) είναι γεγονός!
Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Κ.Ε.Α.Ν., στο πλαίσιο των δράσεών της σε θέματα περιβάλλοντος και νέων τεχνολογιών, ανέλαβε την πρωτοβουλία της δημιουργίας ενός παιχνιδιού, που μέσα από τη ψυχαγωγία εκπαιδεύει και ταυτόχρονα προτρέπει τους παίκτες να δράσουν για την προστασία του περιβάλλοντος.
Στο παιχνίδι συμμετέχουν επίσης οι περιβαλλοντικές οργανώσεις GreenPeace, WWF, Αρχέλων, Μεσόγειος SOS, ΠΑΝΔΟΙΚΟ, Aρκτούρος, Ορνιθολογική και Ευρωπαϊκή Έκφραση.
H όλη φιλοσοφία του παιχνιδιού αφορά στην προώθηση και την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών σε εθελοντικές δράσεις και εκστρατείες, καθώς και τη συμμετοχή τους σε οργανώσεις της Kοινωνίας των Πολιτών για περιβαλλοντικούς σκοπούς.
Για την πρώτη παρουσίαση του PlanetBook στο Νομό Σερρών το ΚΕΑΝ Σερρών σε συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Νιγρίτας διοργανώνει μια βραδιά γνώσης και διασκέδασης την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου στις 20:00 στο Barley Music Bar στη Νιγρίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ