Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

Χρυσός χορηγός η ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε.


Την συμφωνία του με την «ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε.» ανακοίνωσε σήμερα ο Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ. Η «ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε.» αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός των Ικάρων για την περίοδο 2009-10, διαφημιζόμενη στην επίσημη εμφάνιση της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, Αρης Αθανασιάδης δεν έκρυψε τη χαρά του για την σύναψη της συμφωνίας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μια εταιρεία με πολύ σημαντική δραστηριότητα στην περιοχή μας, όπως η ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε., αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας και αποφασίζει να μας στηρίξει. Οι Ικαροι θέλουμε να είναι ένας σύλλογος που θα αφορά όχι μόνο την αθλητική κοινότητα, αλλά ευρύτερα την κοινωνία των Σερρών. Η μεγάλη στήριξη της ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. επαληθεύει την οπτική μας».
Ο εκ των ιδιοκτητών της ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε., Ιωάννης Τυχάλας αναφέρθηκε στη συμφωνία: «Είναι χρέος του επιχειρηματικού κόσμου να συμβάλλλει με όλες του τις δυνάμεις σε προσπάθειες που ευνοούν την κοινωνική ανάπτυξη. Η δουλειά που γίνεται στους Ικάρους όλα αυτά τα χρόνια είναι εξαιρετική και είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε και εμείς».

Τέλος, ο έτερος ιδιοκτήτης, Οδυσσέας Γαβρανίδης, τόνισε τη σημασία της αθλητικής ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο: «Η χορηγία που κάνει η ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. στους Ικάρους ξεπερνά τον χαρακτήρα της επικοινωνιακής προβολής. Οι Ικαροι βοηθούν σε σημαντικό βαθμό την ανάπτυξη αθλητικής παιδείας στην τοπική κοινωνία και είναι προνόμιο για μας να είμαστε συμμέτοχοι στις δράσεις τους».
Το προφίλ της ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε.
Η εταιρεία ΦΥΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό την παραγωγή βιοντίζελ από ελαιούχους σπόρους, την εμπορία και αποθήκευση δημητριακών και ελαιούχων σπόρων, την παραγωγή και εμπορία ελαίων ακατέργαστων και ημι-ραφιναρισμένων καθώς και την εμπορία γεωργικών εφοδίων και ζωοτροφών.
Το εργοστάσιο της εταιρίας βρίσκονται στην εύφορη πεδιάδα των Σερρών η οποία αποκαλείται και "χρυσή" από τους αρχαίους χρόνους, και αρδεύεται από τον ποταμό Στρυμόνα.
Η εταιρία παρακολουθεί και επιβλέπει την καλλιέργεια των ελαιούχων σπόρων κυρίως ελαιοκράμβης και ηλιόσπορου με επιτελείο Γεωπόνων, επιλέγοντας τα κατάλληλα εδάφη, τους κατάλληλους σπόρους, παρακολουθώντας και φροντίζοντας συνεχώς για την λίπανση, την άρδευση, την πρόληψη των ασθενειών, την σωστή χρήση των φυτοφαρμάκων, και δίνοντας οδηγίες για τη μηχανοσυλλογή με συλλεκτικές μηχανές τελευταίας τεχνολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ