Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Παραμονές Χριστουγέννων μέσα στην γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών το ΔΗΠΕΘΕ και το Μουσικό Σχολείο Σερρών καλούν τους Σερραίους σε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μουσικής.
Την Κυριακή, 20 Δεκέμβρη, και ώρα 9:00 μ.μ. στα Αστέρια, η Συμφωνική Ορχήστρα και η Χορωδία της Γ΄ τάξης του Σχολείου θα παρουσιάσουν ένα μουσικό πρόγραμμα γεμάτο φαντασία και εκπλήξεις. Με εμμονή και πίστη στην καλή μουσική, όπου και αν αυτή βρίσκεται, θα εκτελέσουν μουσικά κομμάτια από το κλασσικό ρεπερτόριο μέχρι την ροκ μουσική και τις πιο αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες.
Η Συμφωνική Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου αποτελείται από 30 καθηγητές και 15 μαθητές και η ύπαρξή της ξαναβρίσκει το νήμα των ορχηστρών για τις οποίες η πόλη ήταν υπερήφανη στη διάρκεια του μεσοπολέμου και τα πρώτα μεταπολεμικά χρόνια.
Φέτος είναι η δεύτερη κατά σειρά χρονιά που το Μουσικό Σχολείο πραγματοποιεί Χριστουγεννιάτικη Συναυλία. Η συνεργασία με τον κορυφαίο πολιτιστικό οργανισμό της πόλης, το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, ισχυροποιεί τις ελπίδες και τις προθέσεις του να καθιερώσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ