Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΑΛΥΣΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


Οι Σερραίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των κυριών της Λέσχης Λάϊονς «Στρυμονιάς» να προσφέρουν στην αλυσίδα της αγάπης , στην φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώθηκε από την Λέσχη « Στρυμονιάς» με την συνεργασία του Δήμου Σερρών . Μια αλυσίδα αγάπης στήθηκετο Σάββατο το πρωί στην πλατεία Ελευθερίας , ένα χαλί απλώθηκε όπου οι περαστικοί ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της αγάπης και προσφοράς , κατέθεταντον οβολό τους για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις ,αυτό το χαλί ήτανπλαισιωμένο με μια χάρτινη αλυσίδα , την αλυσίδα αγάπης .
Η κ. Χρυσούλα Παλάζη ,πρόεδρος της Λέσχης Λάϊονς«Στρυμονιάς» , δήλωσε: «Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, είναι αλήθεια ότι ο κόσμος , συγκινείται και προσφέρει. Αυτή την εκδήλωση που οργανώνουμε για τέταρτη χρονιά με την συνεργασία του δήμου ,την ονομάζουμε αλυσίδα αγάπης και προσφοράς γιατί ενώνουμε τα χέρια μας για τον πάσχοντα άνθρωπο , ενώνοντας τους ανθρώπινους κρίκους της αλυσίδας αυτής. Δίνουμε όλοι το παρόν σε αυτή την προσπάθεια γιατί πιστεύουμε ότι κανείς δεν πρέπει να ζει μόνο για τον εαυτό του αλλά να ακολουθεί τον δρόμο που οδηγεί στους άλλους ,τον δρόμο του αυθορμητισμού ,της ανθρωπιάς , της επαφής. Στόχος μας η διάσωση της αξιοπρέπειας των συνανθρώπων μας που πλήττεται εξ αιτίας των δυσκολιών της εποχής μας και η ενδυνάμωση των αισθημάτων κοινωνικής αλληλεγγύης. Πιστεύουμε με την ενεργό συμμετοχή των συμπολιτών μας να επιτευχθεί ο στόχος μας και να χαρίσουμε πολλά χαμόγελα σίγουροι ότι εμείς οι ίδιοι πρώτοι με την προσφορά μας θα νοιώσουμε την μεγαλύτερη χαρά και πιστεύουμε ότι η υλική και ηθική στήριξη ανήμπορων συνανθρώπων μας είναι έμπρακτο βήμα κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρωπιάς»
Το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε στην αλυσίδα αγάπηςθα διατεθεί για τις ανάγκες του Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και σε άλλους αναξιοπαθούντες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ