Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Δήμου Νιγρίτας για τα Χριστούγεννα!


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Νιγρίτας για τα εφετινά Χριστούγεννα!
Η έναρξη των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου με τη “Χριστουγεννιάτικη Συνάντηση Χορωδιών” στην οποία συμμετείχε η Εκκλησιαστική Χορωδία Δήμου Νιγρίτας, η Μικτή Χορωδία Ποντιακού Συλλόγου Καλαμαριάς, το Μικτό Χορωδιακό Σύνολο Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης» και «Έκφραση» Θεσσαλονίκης.
Η αίθουσα “Αθ. Κασιακόγιας” στο 2ο όροφο του Δημαρχείου αντήχησε με εορταστικούς ύμνους και ψαλμούς, πετυχαίνοντας να μεταδώσουν αὐτούσιο καί αὐθεντικό τό μήνυμα τῶν Χριστουγέννων σε όλους τους παρευρισκόμενους.
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Νιγρίτας, όπου, σε ένα χώρο γεμάτο Χριστουγεννιάτικη ζεστασιά, οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή των Χριστουγέννων: τον Άη Βασίλη! Πάνω από εκατό παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του αγαπημένου τους Άγιου και φωτογραφήθηκαν μαζί του, αφήνοντάς του τα γράμματα με τις επιθυμίες τους – τις οποίες μάλιστα ο Άη Βασίλης θα φροντίσει να ικανοποιήσει τη μαγική βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς..
Ταυτόχρονα, όμορφα παραμύθια αφηγημένα από τη Φιλόλογο Ολυμπία Παχαδίρογλου ταξίδεψαν τους μικρούς ακροατές σε μακρινές χώρες και φανταστικές ιστορίες!
Ευχαριστούμε θερμότατα όλους όσοι συμμετείχαν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νιγρίτας για το 2009, οι οποίοι εθελοντικά και ανιδιοτελώς προσφέρθηκαν να μας βοηθήσουν στο να χρωματίσουμε τις ημέρες με ακόμα πιο ζεστά και ζωηρά χρώματα: την Εκκλησιαστική Χορωδία Δήμου Νιγρίτας, τη Μικτή Χορωδία Ποντιακού Συλλόγου Καλαμαριάς, το Μικτό Χορωδιακό Σύνολο Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης «Ο Βισάλτης», τον εθελοντή Άη Βασίλη, τη Φιλόλογο Ολυμπία Παχαδίρογλου. Και κυρίως ευχαριστούμε τους γονείς οι οποίοι δώρισαν παιχνίδια των παιδιών τους για να τα χαρούν οι λιγότερο ευνοημένες οικογένειες- γιατί η αλληλεγγύη είναι το πραγματικό μήνυμα των Χριστουγέννων.
Με την ευχή και την προσδοκία κάθε χρόνο τα χαμόγελα να πληθαίνουν, ευχόμαστε ολόψυχα καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία και αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ