Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

31 Θέσεις στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


Η Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), συνολικού αριθμού τριάντα ενός (31) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και περιλαμβανομένων και των ομότιτλων τμημάτων αυτής με έδρα στους νομούς Κιλκίς, Πιερίας, Σερρών, Πέλλας, Ημαθίας και Χαλκιδικής. Οι προβλεπόμενες θέσεις που αφορούν στο νομό Σερρών ανέρχονται σε δύο (2) και απαιτούν ως βασικό προσόν την ειδικότητα Διοικητικού Οικονομικού, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε)
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, με την ένδειξη για τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, στα γραφεία της έδρας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας / Διεύθυνση Αστικής Κατάστασης και Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, οδός Τάκη Οικονομίδη 1, Τ.Κ. 54008 Θεσσαλονίκη, (τηλ. επικοινωνίας: 2313-309163, κα Οικονομοπούλου Χρυσάνθη και 2313-309203 κ Κούρτης Σπυρίδων), έως και την Παρασκευή 16 Απριλίου 2010.
Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται και στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr/, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ