Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Συμμετοχή του ΥφΟΑΝ κ. Μάρκου Μπόλαρη σε εκδήλωση του ΣΑΕ στη Γερμανία


Στη Γερμανία, στην πόλη της Φρανκφούρτης, θα βρίσκεται το διήμερο 10 και 11 Απριλίου ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, κ. Μάρκος Μπόλαρης προσκεκλημένος του Συντονιστικού Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) με αφορμή τη Συνεδρίαση της Περιφέρειας Ευρώπης του ΣΑΕ. Τα μέλη του Συντονιστικού Συμβουλίου θα συζητήσουν μεταξύ άλλων για τις επόμενες πρωτοβουλίες τους, καθώς επίσης για τις προτάσεις των μελών του ΣΑΕ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο Ελληνισμός και οι οργανώσεις στην Περιφέρεια. Θέμα συζήτησης θα αποτελέσουν επίσης τα Δίκτυα που είτε λειτουργούν ήδη στην Περιφέρεια, όπως αυτό της νεολαίας, είτε θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα, όπως αυτό των επιχειρηματιών, επιστημόνων, πολιτισμού και γυναικών.
Το Σάββατο 10 Απριλίου ο Υφυπουργός κ. Μάρκος Μπόλαρης θα παρουσιάσει σε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ στη Φραγκφούρτη το κυβερνητικό έργο και θα εστιασθεί στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ανάκαμψη της οικονομίας.
Την Κυριακή 11 Απριλίου ο Υφυπουργός κ Μάρκος Μπόλαρης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης που οργανώνει ο ΣΑΕ σε συνεργασία με τον Γερμανο-Ελληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι: «Πρόκληση της ιστορικής συγκυρίας - Συνεργασίες και πρωτοβουλίες με μέλλον». Στην εκδήλωση, έχουν κληθεί να παρευρεθούν επιχειρηματίες της Περιφέρειας, προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν θέματα που αφορούν στη διαμόρφωση ενός σύγχρονου πλαισίου για το Δίκτυο Επιχειρηματιών στην Ευρώπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ