Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Στα δικαστήρια για τα διόδια


Στα δικαστήρια φαίνεται ότι οδηγείται η αντιπαράθεση μεταξύ των Επιτροπών Αγώνα κατά των διοδίων και των εταιρειών που τα εκμεταλλεύονται. Ενδεικτικό είναι ότι ανήμερα το Πάσχα σε πολίτη που αρνήθηκε να καταβάλλει το αντίτιμο των διοδίων δεν επιτράπηκε από υπάλληλο η διέλευση από τα διόδια Ελευσίνας, ενώ κλήθηκε και η τροχαία.

Μετά από αυτό ο εν λόγω πολίτης κατέθεσε μήνυση εναντίον τόσο της υπαλλήλου, του υπευθύνου προϊσταμένου των διοδίων όσο και κατά παντός υπευθύνου για παράνομη κατακράτηση. Ενώ και η εταιρεία (Ολυμπία Οδός Α.Ε.) προέβη σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή τονίζει ότι «για μια ακόμη φορά οι ιδιωτικές εταιρίες που εκμεταλλεύονται τους δημόσιους δρόμους , που τους έχουμε χιλιοπληρώσει με διόδια από το 1955, με την φορολογία μας, τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας, τους φόρους στα καύσιμα, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν δίστασαν να ταλαιπωρήσουν μια ολόκληρη οικογένεια και να κρατήσουν πασχαλιάτικα στο κρατητήριο έναν συμπολίτη μας που έκανε το <<έγκλημα>> να σηκώσει
κεφάλι αρνούμενος να πληρώσει το χαράτσι των διοδίων. Πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το παράδειγμα του , γιατί αν δεν αντιδράσουμε σε λίγο θα πληρώνουμε και τον αέρα που αναπνέουμε», καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: Αυτοδιοίκηση.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ