Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Mountain Bike & Run Cup – Στις Σέρρες ο τρίτος αγώνας του κυπέλλου


Με εκκίνηση και τερματισμό την πόλη των Σερρών συνεχίζεται το επόμενο Σαββατοκύριακο 17 & 18 Απριλίου το Mountain Bike and Run Cup. Οι αγώνες γίνονται για δεύτερη συνεχή χρονιά στις Σέρρες με συνδιοργανωτή την Νομαρχία Σερρών σε νέες διαδρομές για ποδήλατο και τρέξιμο στους πρόποδες του όρων της Βροντούς.
Το πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει όπως πάντα με τον αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής το Σάββατο στις 5.00μμ, έναν αγώνα που σχεδιάστηκε από τον γνωστό Σερραίο δρομέα Μιχάλη Κράια ώστε να προσελκύσει την μεγάλη μάζα δρομέων με συνολικό μήκος λίγο περισσότερο από 10 χιλιομέτρα και δωρεάν συμμετοχή. Ο διεθνής αγώνας του κυπέλλου στο ποδήλατο την Κυριακή τον οποίο σχεδίασαν οι άνθρωποι της Λέσχης Αυτοκινήτου και Μοτοσικλέτας Σερρών και του Ποδηλατικού Συλλόγου των Σερρών οι Μαχητές, έχει μήκος 39,5 χιλιομέτρων σε μια πανέμορφη τεχνική διαδρομή. Στα πλαίσια των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή και ο τρίτος αγώνας του Junior MTB Cup για αθλητές μικρότερων κατηγοριών αλλά και για παιδιά χωρίς δελτίο αθλητού 7-14 ετών. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού των αγώνων θα βρίσκεται στην λίμνη του κολυμβητηρίου των Σερρών.
Ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης δήλωσε για την διοργάνωση «Με μεγάλη μας χαρά υποδεχόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Mountain Bike & Run Cup στον νομό μας. Μετά την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης των αγώνων στον Λαϊλιά Σερρών φέτος πραγματοποιούμε τη διοργάνωση με σημείο εκκίνησης-τερματισμού μέσα από την πόλη των Σερρών αναδεικνύοντας έτσι την όμορφη και φιλόξενη πόλη μας στους συμμετέχοντες της διοργάνωσης και τους επισκέπτες. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η πόλη των Σερρών στις 17 και 18 Απριλίου θα γεμίσει δρομείς και ποδηλάτες δίνοντας ένα παράδειγμα στους νέους της πόλης μας αλλά και όλης της Ελλάδας για έναν τρόπο ζωής που συνδέεται άμεσα με τον αθλητισμό και προβάλλοντας το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης στην πόλη αλλά και τρόπο ζωής. Συγχαίρουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία των διοργανωτών αλλά και κάθε πρωτοβουλία που προβάλλει και προωθεί τον αθλητισμό και παροτρύνει νέους αλλά και μεγαλύτερους να αθλούνται με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Είμαστε πεπεισμένοι ότι και φέτος η διοργάνωση θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και οι αθλητές και οι επισκέπτες θα απολαύσουν τις πανέμορφες διαδρομές της περιοχής μας αλλά και τη φιλοξενία του τόπου μας».
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σάββατο
14:00 - 16:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
17:00 – 19:00 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
18:40 Απονομές επάθλων αγώνα ορεινού δρόμου αντοχής
20:00 Τεχνικό Συνέδριο αγώνα ορεινής ποδηλασίας
Κυριακή*
08:00 - 09:30 Εγγραφή αθλητών αγώνα ορεινής ποδηλασίας
10:00 – 11:00 Εγγραφή αθλητών Junior mtb cup
11:00 Εκκίνηση αγώνα ορεινής ποδηλασίας
11:30 Εκκίνηση αγώνα Junior mtb cup
14:30 Απονομές Επάθλων

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διοργάνωση καθώς και την γενική βαθμολογία μετά και τον δεύτερο αγώνα του κυπέλλου μπορείτε να έχετε στην διεύθυνση http://www.outsports.gr/ ή στο τηλ 2310566522.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ