Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

«Συμπτώματα Ανωτέρου Πεπτικού».

Ο Δήμος Νιγρίτας, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Γαστρεντερολογίας και Διατροφής (ΕΛΙΓΑΣΤ), διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση για το κοινό με θέμα: «Συμπτώματα Ανωτέρου Πεπτικού».
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού για τις παθήσεις του ανωτέρου πεπτικού με κεντρικό μήνυμα “ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΑΣΤΕ” !
Για το λόγο αυτό έχει προσκληθεί η διακεκριμένη γαστρεντερολόγος, κα ΧΑΜΠΑΡΙΔΟΥ ΑΘΗΝΑ, η οποία με απλό και κατανοητό τρόπο θα μιλήσει για τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα των παθήσεων του Ανωτέρου Πεπτικού.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου «Αθανάσιος Κασιακόγιας» (2ος όροφος Δημαρχείου), την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009 και ώρα 20:00.
Πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία δίνει μία μοναδική ευκαιρία στους δημότες της Νιγρίτας να ενημερωθούν με απλό και κατανοητό τρόπο για μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα του Ανωτέρου Πεπτικού που μπορεί κάποιος να αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, αλλά και για την πρόληψη αυτών.
Μετά την ομιλία θα δοθεί η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να θέσουν ερωτήσεις σχετικά με θέματα υγείας που τους απασχολούν.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει απλή & σύντομη εξέταση προληπτικού ελέγχου, σε όποιον το επιθυμεί, για το ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού που σχετίζεται με το έλκος του στομάχου.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας AstraZeneca.
Σημειώνεται ότι θα υπάρχει ειδικό λεωφορείο για όσους κατοίκους των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση, το οποίο θα αναχωρεί τις παρακάτω ώρες:
Αναχώρηση από κεντρική πλατεία Θερμών στις 19.00
Αναχώρηση από κεντρική πλατεία Φλαμπούρου στις 19.20
Αναχώρηση από κεντρική πλατεία Ανθής στις 19.40
Αναχώρηση από κεντρική πλατεία Τερπνής στις 19.55,
και στη συνέχεια μετά το πέρας της ομιλίας θα επιστρέψει τους δημότες σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ