Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Υποτροφίες σε καταρτιζόμενους των Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ.

Χορήγηση περίπου 10.000 υποτροφιών σε καταρτιζομένους των Δημόσιων και των Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. ύψους 750€ για κάθε υπότροφο
Επιδότηση της πρακτικής άσκησης σε περίπου 7.500 αποφοίτους των Δημόσιων και των Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. ύψους 800€ για κάθε υπότροφο.
Πρόκειται για μία δράση που υπηρετεί το ρόλο του Ο.Ε.Ε.Κ. για την ποιοτική αναβάθμιση της αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης στη χώρα μας ενώ ταυτοχρόνως επιτελεί κοινωνικό έργο άμεσα συνυφασμένο με την έμπρακτη στήριξη των καταρτιζόμενων και αποφοίτων στα Δημόσια και Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ.. Παράλληλα, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος, ο Ο.Ε.Ε.Κ. φιλοδοξεί να συμβάλει ακόμα περισσότερο στην ενδυνάμωση της διασύνδεσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με την αγορά εργασίας. «Είναι μία πρωτοβουλία που, έπειτα από σχετική απόφαση του Υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, έρχεται να εξοπλίσει περαιτέρω τους καταρτιζόμενους και απόφοιτων Δημόσιων και Ιδιωτικών Ι.Ε.Κ. με τα κατάλληλα εργαλεία για να ανταποκριθούν επιτυχώς στις νέες απαιτήσεις και τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της παραγωγικής διαδικασίας» δήλωσε ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε.Κ. κ. Αθανάσιος Οικονόμου αναφερόμενος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ