Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

«Γευστικές & Πολιτιστικές Διαδρομές 2009».

Συνεχίζοντας την περσινή επιτυχία της διοργάνωσης των «Γευστικών Διαδρομών», το Επιμελητήριο Σερρών σε συνεργασία με το Δήμο Σερρών, διοργανώνει και φέτος τις «Γευστικές & Πολιτιστικές Διαδρομές 2009».
Από τις 14 έως 18 Σεπτεμβρίου 2009, στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 7 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ, Σερραίοι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των τροφίμων και των ποτών, θα εκθέτουν τα προϊόντα τους, αλλά και θα τα διαθέτουν για γευστική δοκιμή.
Με τη συμμετοχή αρχιμαγείρων του ‘Chef’s Club Βόρειας Ελλάδας’’ και Πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού μας, θα γίνεται ζωντανή Παρασκευή και επίδειξη φαγητών και συνταγών βασισμένων σε προϊόντα της σερραϊκής γης όπως η πατάτα, το ρύζι, η ντομάτα, το σπαράγγι, το ρόδι, το κρέας και τα αυγά στρουθοκαμήλου, καθώς και παρασκευή παραδοσιακών γλυκών και πολλά άλλα.
Παράλληλα θα παρουσιάζονται παραδοσιακά και πολιτιστικά δρώμενα όπως αγγειοπλαστική, ζωγραφική, ψηφιδωτά κ.ά.
Το Επιμελητήριο Σερρών σας καλεί όλους και στη φετινή γιορτή των σερραϊκών γεύσεων για να γνωρίσουμε και οι ίδιοι οι Σερραίοι, αλλά και οι φίλοι και οι επισκέπτες του Ν. Σερρών, τα εξαιρετικά μας προϊόντα. Πιστεύουμε ότι οι «Γευστικές και Πολιτιστικές Διαδρομές» κάθε Σεπτέμβριο θα αποτελούν τον επιτυχημένο θεσμό που θα είναι εφαλτήριο για τις σερραϊκές επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ