Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

Η κεντρική πολιτική ομιλία Θεόδωρου Μηλίδη

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβε χώρα χθες Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009, η κεντρική πολιτική ομιλία του υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ κυρίου Θεόδωρου Μηλίδη στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT.
Η αθρόα προσέλευση του κόσμου που κατέκλεισε από νωρίς την κεντρική αίθουσα και τους γύρω βοηθητικούς χώρους έδωσε το στίγμα και την δυναμική της υποψηφιότητας του κυρίου Μηλίδη επιβραβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο τον τίμιο και ειλικρινή του αγώνα.
Τα κεντρικά σημεία της ομιλίας είναι τα παρακάτω:
1) Μέσα σε ένα ενθουσιώδες κοινό, που τον επευφημούσε συνεχώς, ξεκίνησε θέτοντας τον εαυτό του, όπως ήταν πάντοτε στην μέχρι τώρα επαγγελματική και πολιτική του σταδιοδρομία στην πρώτη γραμμή του αγώνα.
2) Αναφέρθηκε στους λόγους που οδήγησαν τον Πρωθυπουργό να λάβει την απόφαση ευθύνης και να προκηρύξει πρόωρες εκλογές με κύριο γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
3) Τόνισε το γεγονός ότι η Κυβέρνηση και ιδιαιτέρως ο πρωθυπουργός με αίσθημα ευθύνης παρουσίασε την αλήθεια στον ελληνικό λαό για τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας, χωρίς να αναλωθεί σε αόριστες υποσχέσεις και παροχολογίες αποδεικνύοντας περίτρανα ποιος νοιάζεται και αγαπά πραγματικά αυτόν τον τόπο.
4) Αναφέρθηκε στη Διεθνή Οικονομική Κρίση καθώς και στο Κυβερνητικό έργο παρουσιάζοντας κάποια κύρια σημεία του όπως: το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα στην υγεία και το ασφαλιστικό, τις αποκρατικοποιήσεις ζημιογόνων ΔΕΚΟ, την πώληση της Ολυμπιακής, την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού, τις διακρατικές συμφωνίες στο χώρος της ενέργειας, τις δράσεις για τη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος και του μικρομεσαίου χώρου κτλ.
5) Γνωστοποίησε τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραμανλή, να είναι εκ νέου υποψήφιος, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι για τον ίδιο η συμμετοχή στα κοινά και το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο αποτελεί μια ανιδιοτελή στάση ζωής.
6) Παρουσίασε το όραμα του για το Ν. Σερρών αποδεικνύοντας ότι και ο ίδιος προσωπικά διαθέτει συγκροτημένο και υλοποιήσιμο σχέδιο για το Νομό Σερρών, για την υλοποίηση του οποίου δεσμεύτηκε ότι θα διαθέσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του.
7) Δεσμεύτηκε ότι κάθε ψήφος γι’ αυτόν αποτελεί μια δέσμευση, υπόσχεση για σκληρή και αδιάκοπη δουλειά, έναν καθημερινό αγώνα.
8) Κλείνοντας ευχαρίστησε και πάλι τον κόσμο για την συγκινητική του παρουσία με την υπόσχεση ότι από τις 5 του Οκτώβρη, με το Θεόδωρο Μηλίδη στη Βουλή, όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για μια νέα ισχυρή Ελλάδα, για ένα Νομό Σερρών πρωτοπόρο και πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και την ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ