Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Ικαροι – ΚΑΟΔ 88-84

Πιάνοντας σε αρκετό μεγάλο διάστημα καλή απόδοση, αλλά και με λογικά για την εποχή σκαμπανεβάσματα , οι Ικαροι επικράτησαν του ΚΑΟ Δράμας με 88-84 σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στο κλειστό της Κοιλάδας. Με μπροστάρη τον Κιτσούλη, ο ΚΑΟΔ μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, όμως από το δεύτερο δεκάλεπτο και με τους Χόχλερ και Τότσιο να ηγούνται στην επίθεση, οι «κυανοκίτρινοι» εξισορρόπησαν το παιχνίδι και χάρη στην καλή τους άμυνα έφτασαν στη νίκη.
Ο Στάθης Καμαράκης ευτύχησε να δει τους δύο πιο καινούριους παίκτες να προσαρμόζονται αρκετά καλά στα δεδομένα της ομάδας (ο Συμεωνίδης έπαιξε τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα των Ικάρων ενώ ο Παβλίσεβιτς είχε συμμετάσχει και στο τουρνουά του Βόλου).
«Θετικό στοιχείο ότι δείξαμε υπομονή»
Ο Στάθης Καμαράκης δήλωσε ικανοποιημένος από αυτά που ειδε από την ομάδα του: «Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα φιλικά αυτά σκοπεύουν στο να μάθουν οι παίκτες να συνεργάζονται σωστά μεταξύ τους., να μάθουμε τα συστήματα και τις κινήσεις του καθενός και να μοιράσουμε τους ρόλους. Θετικό στοιχείο δεν ήταν μόνο η νίκη, αλλά και η υπομονή που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 15 πόντους. Καταφέραμε σιγά σιγά να ισορροπήσουμε το παιχνίδι και να εξαλείψουμε τη διαφορά, φτάνοντας στο τέλος σε μια νίκη ευκολότερη απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ.
Όταν ο ΚΑΟΔ μας έπαιξε με κοντό σχήμα, οι ψηλοί μας βρέθηκαν πολλές φορές μόνοι κάτω από το καλάθι. Χάσαμε 8 τέτοια σουτ, όμως είναι λογικό, λόγω της σκληρής προπόνησης κι της έλλειψης φρεσκάδας. Το πρόβλημα αυτό δεν μας ανησυχεί, αντίθετα το φαινόμενο δείχνει ότι γίνεται σωστή δουλεια στην εκγύμναση βάσει του προγράμματος.
Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, που προσέφεραν υψηλό θέαμα, τολμώ να πω επιπέδου Α1. Καλούμε τον κόσμο να διαπιστώσει από κοντά στα επόμενα παιχνίδια το ωραίο μπάσκετ που παίζεται.»
Τα δεκάλεπτα: 16-25, 22-17, 27-17, 23-25
ΙΚΑΡΟΙ (Καμαράκης): Πεχλιβάνης 7, Τότσιος 23 (1), Γεωργαντζάς 2, Ιωσηφίδης 3 (1), Μουζακίτης 3 (1), Χόχλερ 17 (4), Παβλίσεβιτς 9 (3), Ασημάκης 2, Συμεωνίδης 4, Βοϊβατόπουλος 8, Τοπούζης 10.
ΚΑΟΔ (Τακιανός): Κυριακόπουλος 10 (2), Τσακιρίδης 3, Καραβασάνης 12 (1), Ματενίδης 5 (1), Καρτέλο 9 (1) , Χούμας 7 (1), Κιτσούλης 25 (1), Σταμπουλής 10 (2) , Στυλίδης 3

*Το επόμενο φιλικό των Ικάρων είναι την Παρασκευή στο Λαγκαδά απέναντι στη ΜΕΝΤ, στα πλαίσια του 28ου τουρνουά «Γεωργούδεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ