Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Η πολιτική του κ. Καραμανλή, έχει απογοητεύσει όλους τους Έλληνες

Ιωάννα Καλογερούδη
Υποψήφια Βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ. Σερρών
«Η πολιτική του κ. Καραμανλή, αυτά τα πέντε χρόνια, έχει απογοητεύσει και έχει δυσαρεστήσει όλους τους Έλληνες. Ο κ. Καραμανλής, το 2004 έπαιξε με τα όνειρα και τις προσδοκίες των Ελλήνων και κατάφερε με τα «έπαια πτερόεντα» λόγια του να κλέψει δύο φορές τη ψήφο τους. Σήμερα, μετά την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, έρχεται και με τις πράξεις του να μας φέρει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο τον Παπανδρέου». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «TV Σέρρες», όπου ήταν καλεσμένη το βράδυ της Κυριακής, η υποψήφια βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ. κα. Ιωάννα Καλογερούδη.
Ερωτηθείς η κα Καλογερούδη, για την ποσόστωση ανδρών γυναικών στα ψηφοδέλτια των κομμάτων, δήλωσε : «Οι γυναίκες πρέπει να συμμετέχουν στην κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας, ως ισότιμη πολίτες. Μπορεί να τα έχουν καταφέρει σε σπουδαίους τομείς, όπως στην επιχειρηματικότητα, στις τέχνες και στα γράμματα, αλλά η γυναίκα συνεχίζει να κρατά για τον εαυτό της τον σημαντικότερο απʼ όλους τους ρόλους. Ως μητέρα και ως σύζυγος παραμένει ο κρίκος που κρατά ενωμένη την οικογένεια και άρα την κοινωνία ολόκληρη.
Παρόλα αυτά στον πολιτικό στίβο αγωνίζεται στα πλαίσια των ποσοστώσεων γεγονός που μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα, όμως στην ουσία είναι μέτρο που αποδεικνύει το μέγεθος των διακρίσεων κατά της γυναίκας, της υπόστασής της και του έργου της».
Αναφορικά με τα σενάρια περί συνεργασιών σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, μετά τις εκλογές. Η κα Καλογερούδη, τόνισε : «Ο στόχος μας αυτή τη στιγμή είναι ένας και μοναδικός. Να αυξήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τη κοινοβουλευτική μας δύναμη.
Αποδείξαμε σε όλους τους πολίτες, ότι η φωνή του ΛΑΟΣ στη βουλή, είναι ωφέλιμη για τη χώρα και για τους Έλληνες.
Αυτή τη φωνή λοιπόν θέλουμε στις εκλογές της 4ης Οκτωμβρίου, να την δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο και αυτός είναι ο στόχος μας.
Όσον αφορά όμως τα σενάρια περί συγκυβέρνησης, έχω να σας πω το εξής:
Σε όλη την Ευρώπη, αυτή τη στιγμή, υπάρχουν κυβερνήσεις συνασπισμού.
Γιατί όχι κάποτε και στην Ελλάδα;
Η σύνθεση είναι άλλωστε το κλειδί στη Δημοκρατία.
Η αλαζονεία των δύο μεγάλων κομμάτων, είδατε τι αποτελέσματα έχει επιφέρει όλα αυτά τα χρόνια.
Επιτέλους κάποτε, πρέπει να μάθουμε και να ακούμε, πρέπει να μάθουμε και να συμφωνούμε». Τέλος, ερωτηθείς η κα Καλογερούδη για την προσχώρηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο ΛΑΟΣ, ανέφερε: «Η πολιτική του κ. Καραμανλή, αυτά τα πέντε χρόνια, έχει απογοητεύσει και έχει δυσαρεστήσει όλους τους Έλληνες. Ο κ. Καραμανλής το 2004 έπαιξε με τα όνειρα και τις προσδοκίες των Ελλήνων και κατάφερε με τα «έπαια πτερόεντα» λόγια του να κλέψει δύο φορές τη ψήφο τους. Σήμερα, μετά την παταγώδη αποτυχία της πολιτικής του, έρχεται και με τις πράξεις του να μας φέρει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο τον Παπανδρέου.
Είναι φυσικό άνθρωποι που αποτελούσαν το υγιεί κομμάτι της Νέας Δημοκρατίας να μην θέλουν να επιτρέψουν και να μην θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό τον κατήφορο. Ο ΛΑΟΣ θα είναι το κόμμα που θα μπορέσει να κάνει σκληρή αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ την επόμενη τον εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ