Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Στις 23 Ιανουαρίου 2009, κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα την ‘Εκλογή Βουλευτών’, στην τοποθέτησή μου υποστήριξα τα εξής: ‘θα πρέπει η συμμετοχή του κάθε φύλου να ανέρχεται στο 1/3 του συνολικού αριθμού των υποψηφίων σε όλη την επικράτεια, τονίζοντας ότι αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στην προάσπιση των δικαιωμάτων των γυναικών, σε ότι αφορά την πολιτική τους εκπροσώπηση’. Με πλήρη ειλικρίνεια με χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός της συμμετοχής 2 νέων στελεχών - γυναικών από την παράταξή μου στις θέσεις των πρώην εκλεκτών συναδέλφων κ. Χατζηδημητρίου και κ. Χαϊτίδη.
Όλοι, και οι 9 συνυποψήφιοι, αποτελούμε ένα πανίσχυρο ψηφοδέλτιο
Οι πολίτες, ξέχωρα από τις πολιτικές και τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας που έχουν να επιλέξουν, θα κληθούν να απαντήσουν και ποιοι είναι σε θέση να ερμηνεύσουν καλύτερα τις προσδοκίες και τα οράματα, ειδικά των νέων ανθρώπων, να οδηγήσουν τον τόπο μας ένα βήμα μακρύτερα.
Η επιλογή στα πρόσωπα που εγγυώνται αξιοπιστία, υπευθυνότητα, ρεαλισμό και πολιτική ειλικρίνεια είναι η ευθύνη των πολιτών, τους οποίους και εμπιστεύομαι απόλυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ