Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΣΕΡΡΩΝ

Ο κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ, «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Πρώτα αρνήθηκε Εξεταστικές για όλα τα σκάνδαλα. Σύρθηκε μόνο να συμφωνήσει σε Εξεταστική για το Βατοπέδι. Μετά διέταξε την ατιμωτική αποχώρηση των βουλευτών του από τη Βουλή δυο φορές για το Βατοπέδι και μια για την υπόθεση Παυλίδη, για να μην ψηφιστεί προανακριτική. Κάλυψε τους πάντες για το Βατοπέδι λέγοντας «το υποτίμησα, δικό μου το λάθος». Και μετά διέταξε το κλείσιμο της Βουλής νύχτα, από αρχές Μαΐου, για να παραγραφούν γρήγορα όλες οι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες. Ο κ. Καραμανλής «καθάρισε» τις ευθύνες όλων των εμπλεκομένων για όλα τα σκάνδαλα.

Μετά άρχισε να ψελλίζει κάτι για «καθαρά ψηφοδέλτια». Τελικά άφησε μέσα τους μισούς από τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Βατοπεδίου. Συμπέρασμα: 6 χρόνια κυβέρνησε τη χώρα ως έρμαιο συμφερόντων και στελεχών του, όμηρος μικρών και μεγάλων σκανδάλων τα οποία συγκάλυψε με κάθε τρόπο. «Αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η πραγματικότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ