Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΤΟΣ “ΘΗΣΕΑ” ΜΕΤΟΧΙ, ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ, ΟΙΝΟΥΣΑ

ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ:
“Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΒΛΑΧΟΥ ΛΟΓΩ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ
ΕΘΕΣΕ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΘΗΣΕΑ”
ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΟΥ, ΕΠΤΑΜΥΛΩΝ, ΟΙΝΟΥΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Γ΄ Κ.Α.Π.Η. ΣΤΟΥΣ 40 ΜΑΡΤΥΡΕΣ”


Εκτός προγράμματος “ΘΗΣΕΑ” έθεσε η δημοτική αρχή του κ. Βλάχου με απόφασή της, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009, την πολεοδόμηση Επταμύλων, Οινούσας, Μετοχίου και την κατασκευή του Γ΄ Κ.Α.Π.Η. στο συνοικισμό των 40 Μαρτύρων, έργα τα οποία είχαν ενταχθεί στο πρόγραμμα “ΘΗΣΕΑΣ” κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δημαρχιακής θητείας, με αποτέλεσμα η υλοποίηση των έργων αυτών να μετατίθεται πλέον στο απώτερο μέλλον.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Πέτρος Αγγελίδης στην τοποθέτησή του τόνισε, ότι η αποκλειστική ευθύνη για το γεγονός αυτό ανήκει στη δημοτική αρχή, η οποία λόγω της αδράνειάς της δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τις απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να αντλήσει τα χρήματα που υπάρχουν στο πρόγραμμα “ΘΗΣΕΑ”, για την υλοποίηση της πολεοδόμησης Επταμύλων, Οινούσας, Μετοχίου και της κατασκευής Γ΄ Κ.Α.Π.Η. στο συνοικισμό 40 Μαρτύρων. Συνεχίζοντας είπε, ότι η δημοτική αρχή τώρα θέτει τα προαναφερόμενα εκτός προγράμματος “ΘΗΣΕΑ” με το αιτιολογικό, πως το πρόγραμμα “ΘΗΣΕΑΣ” λήγει τέλος του έτους 2009 και δεν προλαβαίνει να απορροφήσει τα χρήματα.
Ο κ. Αγγελίδης ολοκληρώνοντας ξεκαθάρισε, ότι η παράταξή του δε συμφωνεί με την πρόταση της Δημοτικής Αρχής να θέσει εκτός προγράμματος «ΘΗΣΕΑ» τα παραπάνω έργα, διότι θα δοθεί παράταση στο πρόγραμμα αυτό και πρότεινε στη δημοτική αρχή να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες προκειμένου να απορροφήσει τα χρήματα που υπάρχουν στο πρόγραμμα για την υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ