Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Μεταγραφές & Φιλικό

Μεταγραφές & Φιλικό
Ο Φίλλιπος Συμεωνίδης και ο Milos Pavlisevits αποτελούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας.
Ο Φίλλιπος Συμεωνίδης είναι 29 ετών ,’ύψος 2,05μ και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ. Τη σεζόν 2005-6 έπαιξε στην Α1 με τον Μακεδονικό. Με το Μαρούσι αγωνίστηκε την επόμενη αγωνιστική περίοδο ενώ το 2007-8 ανεδείχθη τρίτος ριμπάουντερ της Α2 με την ομάδα του Ηρακλή. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Πάτρα και την Ολυμπιάδα.
Πρόκειται για έναν πολύ έμπειρο παίκτη, που απασχόλησε πολλές ομάδες στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, και αναμένεται να βοηθήσει πολύ την προσπάθεια της ομάδας μας ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η καταγωγή του είναι από το Νέο Πετρίτσι Σερρών .
Εξίσου ικανός και έμπειρος παίκτης είναι και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Milos Pavlisevits.
Ο 27 χρόνος ύψους 1,96 μ small-forward έχει αγωνιστεί στην Α1 με το Ηράκλειο και στην Α2 με τις ομάδες του Δούκα, Σπόρτινγκ ,Ηλυσιακού και Παλαιού Φαλήρου.
Με τις μεταγραφές αυτές ολοκληρώθηκε το ρόστερ και έτσι η ομάδα μας πλήρης ,συνεχίζει την προετοιμασία για το πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας.
Αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου οι Σερραίοι φίλαθλοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί στο Δ.Α.Κ. Σερρών στις 6 μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα του Κ.Α.Ο. Δράμας (Α2)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ