Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

2ος Πρωταθληματικός αγώνας Dragster, 29-30 Μαΐου 2010


Η ΛΕ.Ν.Ο.Ε σε συνεργασία με την ΛΑΜΣ. διοργανώνουν, με την έγκριση της ΟΜΕ, Αγώνα Πρωταθλήματος μοτοσικλετών DRAGSTER, , στο Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών την 29 – 30 Μαΐου 2010.
Όποιος έχει ζήσει αγώνες dragster περιγράφει μια ανεπανάληπτη εμπειρία που δεν έχει σχέση με άλλους γνωστούς αγώνες αυτοκινήτων όταν τα τέρατα των 8000 αλόγων εκτοξεύονται στην πίστα.

Οι αγώνες dragster είναι ένας διαγωνισμός επιτάχυνσης δύο οχημάτων, που ξεκινάνε από ένα ειδικό φανάρι και τερματίζουν ακριβώς 402.3 μέτρα μετά, μιας και αυτά τα αυτοκίνητα ουσιαστικά δεν στρίβουν παρά μόνο κάνουν μικροδιορθώσεις στην πορεία τους μέχρι τον τερματισμό.
Τέτοιους αγώνες θα απολαύσουν οι λάτρεις των DRAGSTER το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, στις 29-30 Μαΐου όπου λαμβάνει χώρα το πανελλήνιο πρωτάθλημα DRAGSTER αλλά και στις 5-6 Ιουνίου πάλι στην πίστα των Σερρών όπου γίνεται το δεύτερο "Τετρακοσάρι" dragster .

Oι αγώνες Dragster (βελτιωμένων) προσφέρουν πάντα εντυπωσιακό θέαμα, μιας και τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει πρόβλεψη του αποτελέσματος του αγώνα. Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ