Σάββατο 22 Μαΐου 2010

8 θέσεις στα ΕΛΤΑ


Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ και η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, που εδρεύει στο Δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε την πρόσληψη συνολικά οκτώ (8) ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μήνες), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Ταχυδρομικών Καταστημάτων των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. που εδρεύουν στο Νομό Σερρών για τις εξής ειδικότητες: Δύο (2) θέσεις Δευτεροβάθμιας (ΔΕ) ειδικότητας Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και δύο (2) θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) ειδικότητας Διανομέων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από την Τετάρτη 19 έως και την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, αυτοπροσώπως, με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στις διευθύνσεις των Ταχυδρομικών Καταστημάτων που αναφέρονται στην περίληψη της ανακοίνωσης ΣΟΧ29/2010.

Η ανακοίνωση της προκήρυξης και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στα κατά τόπους Ταχυδρομικά Καταστήματα, στο ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (γραφείο, αρ.126), ενώ έχουν αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της Ν.Α. Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις Πλήρωσης Θέσεων Εργασίας»).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ