Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Όλες οι κομματικές οργανώσεις του Νομού κλήθηκαν από τον Νομάρχη σε ενημερωτική συνάντηση για τον ΧΥΤΥ

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο κ. Αθανάσιος Μπάρκας, μέλος της ΝΟΔΕ Σερρών της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι την περίοδο που ο Νομάρχης κάλεσε σε ενημερωτικές συναντήσεις για το θέμα του ΧΥΤΥ, όλες τις νομαρχιακές οργανώσεις των πολιτικών κομμάτων, δεν απέστειλε πρόσκληση στην κομματική οργάνωση της Ν.Δ.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσουμε την αλήθεια που πιθανόν να μη τη γνώριζε ο κ. Μπάρκας και να σας αποστείλουμε την επιστολή του κ. Νομάρχη προς τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σερρών κ. Αθ. Καλαϊτζή. Πέρα από αυτό, υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία του Γραφείου του Νομάρχη με τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ και μετά την αποστολή της πρόσκλησης, αλλά για λόγους που αφορούν αποκλειστικά την πλευρά της ΝΟΔΕ, δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση για τον ΧΥΤΥ.
Όλες οι λοιπές κομματικές οργανώσεις του Νομού (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Συνασπισμός, ΛΑΟΣ) ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και συναντήθηκαν με τον Νομάρχη Σερρών.





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕΡΡΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Ταχ.Δ/νση:Διοικητήριο
Ταχ. Κωδ : 62110
Τηλ.: 23210 83300
Fax : 2321083309






Σέρρες 3-11-2009




Προς
κ. Αθανάσιο Καλαϊτζή
Πρόεδρο ΝΟΔΕ
Ν.Δ. Σερρών




Κύριε Πρόεδρε

Όπως γνωρίζετε αυτή την περίοδο έχει κορυφωθεί στον Νομό μας στα Μ.Μ.Ε. και στην κοινωνία η συζήτηση για την υλοποίηση του έργου «Διαχείριση των στερεών αποβλήτων» ιδιαίτερα και μετά την τελική φάση της ανάδειξης αναδόχου.
Με βάση αυτών των εξελίξεων, επιθυμώ ως Νομάρχης των Σερρών και έχοντας την κεντρική ευθύνη υλοποίησης των υποδομών του έργου, να ενημερώσω εσάς και τα αιρετά μέλη της κομματικής σας οργάνωσης, για όλα τα δεδομένα της εξέλιξης του μεγάλου αυτού έργου που έχει άμεση και ουσιαστική επίδραση στην προστασία του περιβάλλοντος και στην προστασία της δημόσιας υγείας.
Παρακαλώ για την αποδοχή της πρόσκλησής μου αυτής και αναμένω από σας να ορίσετε την ημερομηνία, ώρα και χώρο στον οποίο θα γίνει αυτή η συνάντηση και ενημέρωση από την πλευρά μου.
Για τον καθορισμό της συνάντησης αυτής παρακαλώ επικοινωνήστε με τον συνεργάτη μου κ. Γιάννη Χατζησπύρογλου στο τηλέφωνο 23210-83315.
Ευχαριστώ για την αναμενόμενη ανταπόκριση.
Με εκτίμηση
Ο Νομάρχης


Στέφανος Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ