Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών


Οι προοπτικές συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Σερρών και της Τράπεζας Eurobank EFG ήταν ένα από τα κύρια θέματα που συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, κου Αριστείδη Δρογαλά και του κου Νίκου Νανόπουλου, Προέδρου της Τράπεζας. Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη Τρίτη 11 Μαϊου, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, στην οποία συμμετείχε ο κ. Δρογαλάς.
Παρουσιάζοντας στον κ. Νανόπουλο τις πολύπλευρες πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου Σερρών, κυρίως στον τομέα της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων και των προϊόντων του Νομού Σερρών μέσω εκδηλώσεων, συνεδρίων, επιχειρηματικών αποστολών και άλλων θεσμικών δράσεων, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΣ, επεσήμανε πως αυτές αποτελούν για τη Eurobank EFG μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνει υποστηρικτής τους, καταδεικνύοντας μ΄ αυτόν τον τρόπο έμπρακτα ότι μια Τράπεζα, που φιλοδοξεί να είναι πραγματικός αρωγός των επιχειρήσεων, στέκεται αρωγός και χορηγός αυτών των ενεργειών.
Ο κ. Νανόπουλος είδε πολύ θετικά την πρόταση του Προέδρου, κου Δραγαλά και υποσχέθηκε την υποστήριξη της Eurobank EFG προς το Επιμελητήριο Σερρών στις δράσεις εξωστρέφειας και ανάπτυξης της καινοτομίας που αναπτύσσει, επισημαίνοντας και από την πλευρά του πως πραγματικά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες είναι αυτές που έχουν μεταξύ άλλων ανάγκη οι επιχειρήσεις, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη δυσχερή οικονομική συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ