Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Ο Νομάρχης εγκαινίασε την παράκαμψη Αναγέννησης στο δρόμο προς Ν. Τυρολόη


Ένα σημαντικό έργο οδοποιίας για τους κατοίκους των Δήμων Κ. Μητρούση και Σκοτούσσης εγκαινίασε ο Νομάρχης Σερρών κ. Στέφανος Φωτιάδης, χθες, Κυριακή, 16 Μαΐου.
Πρόκειται για την παράκαμψη της Αναγέννησης στο δρόμο προς τη Νέα Τυρολόη που ήταν πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών των δύο Δήμων και διευκολύνει αφ’ ενός μεταφορές και μετακινήσεις, αφ’ ετέρου αποφορτίζει την έντονη κυκλοφορία στο Δημοτικό Διαμέρισμα της Αναγέννησης.
Κατά την τελετή των εγκαινίων ο κ. Νομάρχης αναφέρθηκε στο έργο και τη σημασία του, τονίζοντας ότι επρόκειτο για προτεραιότητα της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Κ. Μητρούση κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τη Ν.Α. και προσωπικά τον Νομάρχη, επισημαίνοντας ότι το έργο διευκολύνει σημαντικά τις μετακινήσεις των δημοτών τόσο του Δήμου του, όσο και του Δήμου Σκοτούσσης.
Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν ο Βουλευτής Σερρών κ. Στάθης Κουτμερίδης, Νομαρχιακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των Τοπικών Συμβουλίων Αναγέννησης και Ν. Τυρολόης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ