Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Απόλυτα επιτυχημένο το πρώτο διεθνές Superbike Test στην Ελλάδα


Στις Σέρρες και το 2011!
Το περιοδικό 0300 σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ένωση περιοδικών παγκοσμίως SWA (Supertest World Association) διοργάνωσε την πρώτη διεθνή δοκιμή μοτοσυκλετών superbike στην χώρα μας, στις 13-15 Μαϊου 2010.
Δημοσιογράφοι από πέντε περιοδικά της Ευρώπης και της Ασίας (Γαλλία-ΜΟΤΟ REVUE, Γερμανία-MO, Ελλάδα-0300, Ιαπωνία-Young Mashcine και Σουηδία-FC Folket), αλλά και ο πιο γρήγορος αναβάτης στην Ελλάδα και κάτοχος του ρεκόρ πίστας στις Σέρρες Γιάννης Μπούστας, οδήγησαν επί δύο ημέρες εφτά από τα καλύτερα superbike παραγωγής Aprilia RSV4R, BMW S1000RR, Honda CBR 1000RR, Kawasaki ZX-10R, MV Agusta F4 1000R, Suzuki GSX-R10000 και Yamaha R1.
Για τρεις ημέρες η πίστα και η πόλη των Σερρών φιλοξένησαν τους 40 εμπλεκόμενους της δοκιμής. Εργοστασιακά team από τα ιταλικά εργοστάσια της Aprilia και της MV Agusta, καθώς και τρεις ειδικοί στον τομέα των ελαστικών από το γερμανικό εργοστάσιο της Continental, μηχανικοί και υπεύθυνοι δημοσιών σχέσεων από τις ελληνικές αντιπροσωπείες της Aprilia, της BMW και της Yamaha, ο Γιάννης Μπούστας, η BP και όλο η ομάδα του 0300 βοήθησαν ώστε το πρώτο διεθνές συγκριτικό test , που διοργανώθηκε στην Ελλάδα να στεφτεί από απόλυτη επιτυχία.
Όλοι οι εμπλεκόμενοι δήλωσαν ευχαριστημένοι με την δοκιμή, αλλά και με την ποιότητα της πίστας των Σερρών και εξέφρασαν την επιθυμία να ξαναγίνει και του χρόνου στην χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ