Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Βασιλειάδης και Γκαγκαλούδης στο καμπ των Ικάρων


Μεγάλα αστέρια της Α1 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά οι μικροί αθλητές που θα συμμετάσχουν στο ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλειάδης, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης και ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι μερικοί από τους γνωστούς παίκτες που θα επισκεφθούν το καμπ των Ικάρων στα τέλη Ιουνίου. Παράλληλα, οι επαφές των διοργανωτών συνεχίζονται για την εξασφάλιση όσο το δυνατόν περισσότερων παικτών της Α1, που θα γνωριστούν με τα παιδιά και θα τους μεταφέρουν τις εμπειρίες τους.

Με μεγάλο καλεσμένο τον παλαίμαχο σταρ του ΝΒΑ αλλά και πρώην παίκτη των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, Τρέισι Μάρεϊ, ο οποίος θα βρίσκεται στις Σέρρες καθ΄όλη τη διάρκεια των δύο περιόδων και θα πλαισιώνει το προπονητικό επιτελείο του καμπ, το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας είναι μεγάλο σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών στη διοργάνωση.

Υπενθυμίζεται ότι το καμπ θα διεξαχθεί σε δύο περιόδους (20/6 – 25/6 και 27/6 – 2/7) στο ΔΑΚ Σερρών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλ. 6947 528969 (Παναγιώτης Σπανός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ