Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Τη Δευτέρα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερρών

ΘΕΜΑ 1ο: Παραλαβή των έργων προσαρμογής της λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων του Δήμου Σερρών στις διατάξεις του νέου Δ.Κ.Κ. (Ν. 3463/06).

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση διετούς προγράμματος δράσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Παιδικών Σταθμών.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Σερρών στο Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής Ν. Σερρών, έτους 2009, με το ποσό των 2.500,00 €.

ΘΕΜΑ 4ο: Κατανομή υπολοίπων πιστώσεων ΣΑΤΑ Σχολείων έτους 2008 στις Σχολικές Επιτροπές για τη συντήρηση σχολικών κτηρίων.

ΘΕΜΑ 5ο: Αποδοχή και ψήφιση πιστώσεων ΣΑΤΑ έτους 2009 για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτηρίων.

ΘΕΜΑ 6ο: Ορισμός τακτικού και αναπληρωματικού μέλους για τη συγκρότηση επιτροπής ελέγχου καταλληλότητας χώρου για την ανέγερση Δημοτικού Σχολείου εντός του οικισμού Αγ. Ιωάννη Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση αποφάσεων Δ.Σ. της ΔΕΠΣ περί έγκρισης κανονισμού προσωπικού της ΚΕΠΣ, έγκριση κανονισμού διαχείρισης της ΚΕΠΣ και έγκριση εσωτερικού κανονισμού της ΚΕΠΣ.
ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση απολογισμού έτους 2008 του Κέντρου Προσχολικής Αγωγής Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση – ενημέρωση επί αποφάσεων Δημοτικών Επιχειρήσεων.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση παράτασης μίσθωσης του ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΠ του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 11ο: Αναπροσαρμογή μισθώματος ακινήτου στο οποίο στεγάζεται το ΚΕΠ του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 12ο: Καθορισμός ορίου χρήσης κινητών τηλεφώνων.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση διαφόρων προμηθειών και δαπανών για τις ανάγκες των Υπηρεσιών του Δήμου.

ΘΕΜΑ 14ο: Παραχώρηση χώρων για τη σύσταση οικογενειακών τάφων.

ΘΕΜΑ 15ο: Διαγραφή ποσών από τους βεβαιωτικούς χρηματικούς καταλόγους του Δήμου.

ΘΕΜΑ 16ο: Επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

ΘΕΜΑ 17ο: Χορήγηση άδειας λειτουργίας επιχειρήσεων προσφοράς υπηρεσιών διαδικτύου στον κ. Γιαννούση Αθανάσιο.

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση καταβολής επιδότησης αγοράς ακινήτου σε προβληματική περιοχή των υπαλλήλων του Δήμου Παναγιωτίδη Ιωάννη και Κωνσταντινίδου Ευαγγελίας.

ΘΕΜΑ 19ο: Είσπραξη εισφοράς σε χρήμα μετά από συμψηφισμό με βάση την Πράξη Εφαρμογής της γειτονιάς ¨40 Μάρτυρες - Σφαγεία¨ από τον κ. Χατζόγλου Εμμανουήλ.

ΘΕΜΑ 20ο: Τροποποίηση όρων δόμησης στους χώρους Παιδικού Σταθμού, Νηπιαγωγείου (Ο.Π. 708), Δημοτικού Σχολείου-Λυκείου (Ο.Π. 728) και Δημοτικού Σχολείου (Ο.Π. 730) στην Πολεοδομική Ενότητα ¨Αγ. Ανάργυροι¨ (Π.Ε. 5) του Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση πινακίου τμήματος της αμοιβής της Α’ φάσης της Πολεοδομικής μελέτης της γενικής μελέτης με τίτλο: ¨Τοπογράφηση - κτηματογράφηση, πολεοδόμηση περιοχής Ξηροτόπου Δήμου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 22ο: Αποδοχή χρηματοδότησης από το πρόγραμμα ¨ΘΗΣΕΑΣ¨ για το έργο: ¨Συμπληρωματικά έργα υποδομής και βελτιστοποίησης της χωρητικότητας του ΧΥΤΑ του Δήμου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 23ο: Σύναψη προγραμματικής σύμβασης με το Τ.Ε.Ι. Σερρών για την εκπόνηση του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο: ¨Μελέτη, σχεδίαση, προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ασύρματης επικοινωνίας στη Δημοτική Αστυνομία Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 24ο: Επανένταξη στο φυσικό περιβάλλον των στειρωμένων αδέσποτων σκύλων του προγράμματος (περισυλλογή, σήμανση, καταγραφή, στείρωση, εμβολιασμός, αποθεραπεία, υιοθεσία, επανένταξη) των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

ΘΕΜΑ 25ο: Υλοποίηση του προγράμματος στείρωσης των αδέσποτων σκύλων του καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς και έγκριση της αντίστοιχης μελέτης.

ΘΕΜΑ 26ο: Ψήφιση πίστωσης για τη μελέτη της παροχής υπηρεσιών οργάνωσης, διαχείρισης και περιβαλλοντικής παρακολούθησης - ελέγχου της λειτουργίας του ΧΥΤΑ και της μεταφροντίδας του αποκατεστημένου ΧΔΑ του Δήμου Σερρών (2009-2010).

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση εκπόνησης της μελέτης οριοθέτησης ρέματος οικισμού Χιονοχωρίου Δήμου Σερρών.

ΘΕΜΑ 28ο: Έγκριση και παραλαβή της μελέτης ¨Τροποποίηση οριοθέτησης τμήματος του 3ου υδατορέματος στον οικισμό Αγ. Ιωάννη Δήμου Σερρών¨.

ΘΕΜΑ 29ο: Έγκριση μελετών έργων, προϋπολογιστικών πινάκων εργασιών κ.λ.π.

ΘΕΜΑ 30ο: Έγκριση συνέχισης για το έτος 2009 προϋπολογιστικών πινάκων.

ΘΕΜΑ 31ο: Έγκριση Ανακεφαλαιωτικών Πινάκων έργων και συνεχίσεις αυτών.

ΘΕΜΑ 32ο: Έγκριση Πρωτοκόλλων Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής έργων.

ΘΕΜΑ 33ο: Επέκταση - συμπλήρωση - μετατόπιση δικτύου Φ.Ο.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ