Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 2009»
ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΤΟN ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ
ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΩΡΑ: 9.30΄μ.μ.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΩΡΑ: 9.30΄μ.μ.
ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ
Μετά την αναβολή της λόγω βροχής η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα - Ισχύουν όλα τα εισιτήρια της προηγούμενης συναυλίας
ΑΛΗΣ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ

Το πιο αναμενόμενο ραντεβού του φετινού καλοκαιριού για χιλιάδες φίλους του τραγουδιού είναι εκείνο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Μετά από ένα χειμώνα απουσίας από τις μουσικές σκηνές και μια μεγάλη περιοδεία που τον ταξίδεψε σε Ευρώπη. ΗΠΑ και Νότιο Αφρική ο καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας επιστρέφει κοντά μας. Οι συναυλίες του ανά την Ελλάδα ξεκινούν στις 18 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας. Μια καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από τα τραγούδια του, τη φωνή του, την παρουσία του και την επιθυμία του να μας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία!
Στο πρόγραμμα που θα παρουσιάσει ξεχωριστή θέση έχει το υλικό από το «7», ένα cd με 11 τραγούδια που συνθέτουν την πιο πλήρη δισκογραφική δουλειά του Μιχάλη. Ένα άλμπουμ που έχει ξεπεράσει τις 70.000 πωλήσεις και έγινε διπλά πλατινένιο. Κομμάτια όπως τα «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει (Πολυκατοικία)», «Πάρτα όλα δικά σου», «Μη με κοιτάς» και φυσικά το «Ανάποδα» που είναι πρώτο στις λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών, θα παρουσιασθούν ζωντανά στο κοινό αποκτώντας διαφορετική ενέργεια. Φυσικά δεν θα λείψουν και παλιότερες επιτυχίες που όμως εξακολουθούν να συγκινούν με τη δύναμη του πρώτου ακούσματος.. «Ολα ή τίποτα», «Το σ΄αγαπώ», «Βυθός», «Για σένα», «Χέρια ψηλά» και τόσα άλλα.
Μαζί με μια ομάδα ταλαντούχων μουσικών και συνεργάτες που εγγυώνται μια υψηλών προδιαγραφών παραγωγή ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανεβαίνει στη σκηνή γεμάτος διάθεση να μας «απογειώσει» για μια ακόμα φορά μέσα σε στάδια και θέατρα ανά την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ