Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων

Για την Πράξη «Σχολές Γονέων» προβλέπεται η πλήρωση συνολικά δύο (2) θέσεων, διαρθρωμένων κατά ειδικότητα ως ακολούθως: μία (1) θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), κλάδου Υπευθύνου Εποπτείας, Συντονισμού και Λειτουργίας Έργου και μία (1) θέση ΠΕ, κλάδου Εκπαιδευτή.
Για την Πράξη «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό ΟΔΥΣΣΕΑΣ» προβλέπεται η πλήρωση συνολικά δύο (2) θέσεων, διαρθρωμένων κατά αντικείμενο και ειδικότητα ως ακολούθως: μία (1) θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), με καθήκοντα ωρομίσθιου εκπαιδευτή και μία (1) θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), κλάδου Υπευθύνου Εκπαίδευσης.
Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν έντυπες αιτήσεις ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά με επισυναπτόμενα και νομίμως επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων και βεβαιώσεων τους, στο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων, (Αχαρνών 417 και Κοκκινάκη, Αθήνα Τ.Κ. 11143, τηλ.2131311610, 2ος Όροφος), έως και τη Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2009. Τα πλήρη κείμενα των διακηρύξεων, όπου περιγράφονται οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και η διαδικασία συμμετοχής, καθώς και τα έντυπα των αιτήσεων διατίθενται στην ιστοσελίδα του ΙΔΕΚΕ www.ideke.edu.gr, τα γραφεία του Ι.Δ.ΕΚ.Ε., το γραφείο ΑΣΕΠ του ΚΕΠ ΝΑ Σερρών (αρ.γραφ.126), ενώ έχουν καταχωριστεί και στην ιστοσελίδα του ΚΕΠ της ΝΑ Σερρών (https://egov.naserron.gr, ενότητα ΚΕΠ ΝΑ Σερρών, υπο-ενότητα «Προκηρύξεις πλήρωσης θέσεων εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ