Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Στις Σέρρες και πάλι αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος enduro "WEC".

Στις 28-30 Αυγούστου, το W.E.C. επιστρέφει στις Σέρρες, μετά από ένα διάλειμμα λίγων ετών, το οποίο ήταν απαραίτητο για την προετοιμασία και διεξαγωγή περσινού ISDE2008. Παράλληλα την ίδια ημερομηνία θα διεξαχθεί και αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro
Όλα τα μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου Enduro, κορυφαίοι Έλληνες αναβάτες και οι εργοστασιακές ομάδες, θα δώσουν το παρόν σε ένα συναρπαστικό αγώνα, τον προτελευταίο του φετινού πρωταθλήματος. Συνολικά περίπου 100 αναβάτες θα λάβουν μέρος στον αγώνα.
Η έμπειρη ομάδα της Λ.Α.Μ.Σ. έχει φροντίσει για μια τεχνική διαδρομή στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, ενώ κέντρο του αγώνα θα είναι το γνωστό αυτοκινητοδρόμιο της πόλης.
Για πρώτη φορά η έναρξη του αγώνα θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής με παράλληλη εκκίνηση στη πίστα Motocross. Με βραδινή έναρξη και καινούριες διαδρομές, η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι εντυπωσιακότερη από κάθε άλλη φορά.
Κατεβάστε από τη σελίδα Αγώνες τον ειδικό κανονισμό και το έντυπο συμμετοχής τους αγώνα.
Χορηγός επικοινωνίας του αγώνα το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΪ και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ 100,3.
Λίγα λόγια για το πρωτάθλημα
Το MAXXIS FIM WORLD ENDURO CHAMPIONSHIP (WEC) είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Enduro. Πρόκειται για το πιο δημοφιλές αγώνισμα αντοχής και ταχύτητας με μοτοσυκλέτες εκτός δρόμου. Στο “WEC” λαμβάνουν μέρος οι καλύτεροι αναβάτες Enduro από όλο τον κόσμο, ενώ είναι το μοναδικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχουν 13 εργοστάσια μοτοσυκλέτας. Το πρόγραμμα του 2009 περιλαμβάνει τις ακόλουθες διοργανώσεις: Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Φιλανδία, Σλοβακία, Μεξικό, Ελλάδα και Γαλλία.
Οι Σέρρες αποτελούν έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς των αγωνιζομένων, μιας και παραδοσιακά διεξάγεται ένας από τους καλύτερους αγώνες του πρωταθλήματος. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας (Federation Internationale de Motocyclisme – FIM), έχοντας αναγνωρίσει το έργο και τις δυνατότητες της λέσχης, έχει αναθέσει στη Λ.Α.Μ.Σ. την χρονομέτρηση όλων των αγώνων του W.E.C. καθώς επίσης την διοργάνωση ενός από τους γύρους του πρωταθλήματος για 4η χρονιά. Αξίζει να αναφερθεί ότι το 2008 η λέσχη βραβεύτηκε και με το GREEN FIM AWARD, ως η λέσχη με την μεγαλύτερη περιβαλλοντολογική ευαισθησία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ