Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στους ΙΚΑΡΟΥΣ

Αθανασιάδης Αριστείδης Πρόεδρος
Δεσποτίδης Ιωάννης Αντιπρόεδρος
Σωτηρίου Νικόλαος Γραμματέας
Ρήγας Δημήτριος Ταμίας
Δάρατζης Κωνσταντίνος Έφορος ανδρικής ομάδας
Καπλανίδης Στέφανος Μέλος
Κοταλακίδης Νικόλαος Μέλος
Ιλανίδης Νικόλαος Αναπληρωματικό Μέλος
Βασάκος Σωκράτης Αναπληρωματικό Μέλος
Κοτσαμπάς Σωτήριος Αναπληρωματικό Μέλος

Υπεύθυνος Μάρκετινγκ της ομάδος αναλαμβάνει ο Κος Μαυρόπουλος Ιωάννης και νομικός σύμβουλος ο Κος Χατζημιχαηλίδης Βασίλειος.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της ομάδας κος Αθανασιάδης τόνισε : «Θα ήθελα να καλωσορίσω τα νέα μέλη του Συμβουλίου καθώς και τους καινούργιους συνεργάτες της ομάδος και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.
Στόχος της νέας διοίκησης είναι η οργάνωση του συλλόγου στα πρότυπα μεγάλων ομάδων, ώστε τα επόμενα χρόνια, όλα τα τμήματα του συλλόγου να πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα στα οποία θα αγωνίζονται.
Είμαστε ένας ανοικτός σε όλους σύλλογος και καλούμε όλη τη Σερραϊκή κοινωνία να συνδράμει ώστε να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα. »
Ο νέος Ταμίας του συλλόγου κος Ρήγας δήλωσε : «θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Η φετινή χρονιά θα σηματοδοτήσει την πορεία προς την ανάπτυξη και την καθιέρωση του συλλόγου μας στο ελληνικό μπασκετικό στερέωμα κάνοντας περήφανους όλους τους Σερραίους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ