Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

Ευχαριστίες της στους εθελοντές ιατρούς και νοσηλευτές

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εθελοντές ιατρούς και νοσηλευτές, που προσέφεραν τις εξειδικευμένες γνώσεις τους στις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του νομού .
Οι εργαζόμενοι ιατροί και νοσηλευτές του νοσοκομείου για ακόμη μια φορά απέδειξαν εμπράκτως την ευαισθητοποίηση τους, συμβάλλοντας με εθελοντικό πνεύμα στα πλαίσια της Η Μαθητιάδας, που έλαβε χώρα στην Πρώτη Σερρών, καθώς και στους Πανελληνίους αγώνες Στίβου Εφήβων –Νεανίδων στις Σέρρες .
Η διοίκηση προτίθεται να απονείμει τιμητικές διακρίσεις στους ιατρούς μαιευτήρες - Επιμελητές Β κκ.Μαδένη Νικόλαο και Κων/νο Χρυσανθόπουλο για την υγειονομική κάλυψη στην Μαθητιάδα Πρώτης και στους πανελληνίους αγώνες στίβου Σερρών..
Επίσης , ανάλογες τιμητικές διακρίσεις θα επιδοθούν στους ιατρούς Εδικούς Παθολόγους για την εθελοντική τους δράση στην Μαθητιάδα Πρώτης κκ Θεόδωρο Μηλίδη ,Θεόφιλο Καλλινικίδη ,Κυριακή Μόσχου, καθώς και στον Ειδικό Χειρουργό Σωτήρη Αγγελακόπουλο και τον
ειδικευόμενο ιατρό Ορθοπεδικής κλινικής Παύλο Παπαδόπουλο.
Ανάλογες τιμητικές διακρίσεις θα αποδοθούν και στις νοσηλεύτριες ,που διαρκώς και αδιαλείπτως προσφέρουν εθελοντικά σε κάθε κάλεσμα τις υπηρεσίες τους. Γνωστές για την ευαισθησία και την παρουσία τους σε κάθε διοργάνωση για την προστασία των συμμετεχόντων είναι οι κυρίες :Βασιλική Αβδουλομαχαλέλη ,Θεανώ Δαλόγλου,Ιωάννα Κερέζη,Ελένη Παπαποστολου ,Φανή Τσομπανίδου ,Ελένη Ζέζιου,Αρτεμισία Καράνταη και ο νοσηλευτής Βασίλης Δρούγγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ