Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

ΠΕΡΙ ΙΚΑΝΩΝ, ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ(Απάντηση στο δελτίο Τύπου του κ. Αθ. Μπασδάνη)

Αλήθεια, έχει και έχουν συναίσθηση της ατομικής και συλλογικής ευθύνης για την κατάσταση στην οποία παρέδωσαν και τα έργα στον τομέα της εκπαίδευσης;Προφανώς όχι. Για αυτό και ο κ. Μπασδάνης κάνει πως δεν καταλαβαίνει!!!

Άλλως πώς μπορεί να εξηγηθεί ο δημόσιος έπαινός του προς την παρούσα Νομαρχιακή Αρχή για το έργο που παράγει, επικαλούμενος τις «περισσότερες ευκαιρίες»;

Άλλως πώς μπορεί να εξηγηθεί η απουσία στοιχειώδους αυτοκριτικής για τις παραλείψεις τους και την παντελή απουσία έργου κατά τη διάρκεια της δικής τους περιόδου;

Σε ό,τι αφορά στην ουσία των «καταγγελλομένων», καταθέτουμε αυτά που σκόπιμα ο κ. Μπασδάνης αποσιωπά:

1. Ο φάκελος, ο οποίος κατατέθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση, αξιολογήθηκε συγκριτικά με τους υπόλοιπους των άλλων φορέων, και βρέθηκε με τις λιγότερες παρατηρήσεις, οι οποίες είναι απόλυτα και άμεσα προσαρμόσιμες και συνεπώς, η δική μας πρόταση προηγείται των υπολοίπων.

2. Καμία από τις προτάσεις που υποβλήθηκαν από το σύνολο των φορέων δεν προχώρησε στο στάδιο της ένταξης, άρα καμία απώλεια ευκαιριών δεν υφίσταται.

3. Τα τεχνηέντως εντυπωσιακά νούμερα, τα οποία επικαλείται στην ανακοίνωση του, σκόπιμα αποκρύπτει ότι αποτελούν άθροισμα των προτάσεων των Δήμων και των Νομαρχιών, ενώ είναι προφανές πως ο υπαινιγμός του αυτός έχει αποδέκτη τους Δημάρχους του Νομού.

4. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών προχωρά με σχεδιασμό και ορθολογική διαχείριση του χρόνου στην εκπόνηση όλων των αναγκαίων μελετών, προκειμένου μέσα από τις μεγάλες δυσκολίες που μας κληροδότησαν, να πετύχουμε το μέγιστο προς όφελος του νομού και κατά συνέπεια της εκπαίδευσης.Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σερρών, με δύναμη, υπευθυνότητα και ικανότητα, προχωρά στην υλοποίηση του σχεδιασμού της και στη σχολική στέγη. Πρώτοι στην Κεντρική Μακεδονία, θα δημοπρατήσουμε έργο στον τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοδοτούμενο από το Ε.Σ.Π.Α.

Είναι σίγουρο λοιπόν πως ο κ. Μπασδάνης έχει εκτεθεί για μια ακόμη φορά, όπως άλλωστε έχει συμβεί κατ΄ επανάληψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ