Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΕΟΦΣΑ :Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στις Σέρρες

Ώρα έναρξης αγώνων το Σάββατο στις 09.00 έως τις 20.00 με προκριματικό γύρο ανδρών, κυρίως σχήμα ανδρών στο απλό και διπλό καθώς επίσης και κυρίως σχήμα γυναικών στο απλό και διπλό. Την Κυριακή θα ξεκινήσουν οι αγώνες στις 09.00 με ημιτελικούς σε όλα τα αγωνίσματα και στις 12.00 θα ξεκινήσουν οι τελικοί με απονομές στις 14.30 .
Έχουν δηλώσει συμμετοχή 39 Άντρες και 29 Γυναίκες μεταξύ των οποίων και όλοι οι πρωταθλητές των τελευταίων χρόνων όπως ο Σκαρλάτος Παν. Από το Ρούπελ Σιδ-στρου , ο Βέλκος Θεο. από το ΕΑΤΕΚ Θεσνίκης (με 2 συμμετοχές σε ολυμπιάδες) και η Λιγωμένου Θεο. από την Πάτρα. Αναμένονται σκληρές αναμετρήσεις για τα μετάλλια που θα δώσουν τα εισιτήρια για Βαλκανικούς και πανευρωπαϊκούς αγώνες
Οι αγώνες διεκδικούν οργανωτικά 3 καινοτομίες για τα ελληνικά δεδομένα:
1.θα παρίσταται φυσιοθεραπευτής για να βοηθήσει όλους τους αθλητές που θα έχουν πολλούς αγώνες να παίξουν( για να φτάσει τελικό ένας αθλητής παίζει 5 αγώνες)
2.Δείπνο το βράδυ του Σαββάτου σε ταβέρνα της πόλης για αθλητές – προπονητές – διαιτητές- παράγοντες
3. Αθλητές τοπικών συλλόγων θα βοηθήσουν στη διοργάνωση ως εθελοντές.
Από την πόλη μας πήραν την πρόκριση για τους αγώνες οι 2 αθλήτριες του Α.Σ.ΣΕΡΡΩΝ «Ο ΠΛΑΤΩΝ» η Χατζηγιάννη Χρυσάνθη και η Καντζόγλου Χαρούλα καθώς και οι αθλητές του Διογένη Σερρών ΔΟΥΛΓΕΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ , ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ , ΚΑΡΑΚΙΟΖΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
Από το Σιδηρόκαστρο συμμετέχουν οι εξής αθλητές Α.Γ.Σ. ΡΟΥΠΕΛ : ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΟΥΤΟΚΑΣ ΘΩΜΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΚΑΜΠΑΝΤΑΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΟΓΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ, ΚΑΧΠΑΝΗ ΕΛΛΗ, ΠΟΥΤΟΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ,ΚΑΡΑΓΚΙΑΟΥΡΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
Α.Ο.Σ. ΚΑΣΤΡΟ: ΞΑΝΘΟΥ ΗΛΙΑΣ, ΝΙΩΤΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΣΙΩΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΚΟΤΑΝΙΔΟΥ ΖΩΗ, ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Α.Γ.Σ. ΔΙΑΣ ΣΙΔ: ΓΙΑΓΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΜΕΛΙΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ,ΚΑΡΠΟΥΧΤΣΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ