Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΙΚΑΡΟΙ:Να μπουν με το δεξί στο πρωτάθλημα

Η όμορφη περιπέτεια του Κυπέλλου τελείωσε για τους Ικάρους, αφήνοντας παίκτες και κόσμο με τη γλυκιά ανάμνηση της νίκης-πρόκρισης επί του Κολοσσού Ρόδου. Τα σπουδαία έρχονται τώρα για την ομάδα του Καμαράκη, που το Σάββατο στις 17.30 ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2 με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Οι «κρητικοί», με θητεία στην Α1 αλλά κυρίως με μεγάλη εμπειρία από την Α2, θεωρούνται από τις ισχυρές ομάδες της κατηγορίας, όμως οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Παράλληλα, θέλουν τη νίκη για να ευχαριστήσουν τον κόσμο των Σερρών, που μέχρι στιγμής έχει αγκαλιάσει την ομάδα γεμίζοντας το Κλειστό της Κοιλάδας και αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.
Ρεπό σήμερα
Οι συνεχείς αγώνες για το Κύπελλο έχουν επιφέρει κάποια κούραση και το τεχνικό τιμ θεώρησε σκόπιμο να δοθεί ρεπό χθες (Δευτέρα). Έτσι, οι παίκτες των Ικάρων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από σήμερα (Τρίτη), με στόχο την κατάλληλη προετοιμασία για την «πρεμιέρα».
Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας
Με τη ζήτηση να αυξάνεται όλο και περισσότερο, καθώς φτάνουμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου. Οι τιμές των καρτών είναι 20 € (παιδιά, φοιτητές), 50 € (Standard) και 100 € (VIP) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6948 482690.
Χορηγός το «Κάστρο»
Το κατάστημα παιχνιδιών «Κάστρο» (Εθν. Αντίστασης 15, Μεγ. Αλεξάνρου 35 – Σέρρες και Μεγ. Αλεξάνρου 30 – Καβάλα) προστέθηκε στους χορηγούς των Ικάρων για την περίοδο 2009-10.
Νίκη για το παιδικό
Νικηφόρα για το παιδικό τμήμα των Ικάρων ήταν η αναμέτρηση με τους Τιτάνες Δράμας το Σάββατο στο Κλειστό της Ομόνοιας. Οι παίκτες του Φώτη Κοκολιού επικράτησαν των Δραμινών με 70-62.
Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ: Γεωργιάδης 2, Παρχαρίδης 2, Ευθυμίου, Ρίζος, Λαυρεντίδης, Χορτομάρης Σ. 7, Τζιαμπάζης 6, Πετράς, Παπαδόπουλος 20, Καραμπέκης 20, Πετρισλής, Χορτομάρης Γ. 13(3).
Τιτάνες Α.Σ. Δράμας: Παντσέλης, Οικονόμου 9(1), Ζήσης 2, Γαϊτανίδης 19, Δαντζέρας 7, Φωτιάδης, Καραϊσκάκης 7(1), Σαββόγλου, Παπαχρήστου 7, Μουτσόγλου 3(1), Γεωργιάδης 5, Παπαϊκονόμου 3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ