Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ο Μ. Μπόλαρης εκπρόσωπος της Κυβέρνησης στη Βέροια

Την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, εκπροσώπησε την Παρασκευή, στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Βέροιας, ο Υφυπουργός Οικονομίας Μάρκος Μπόλαρης. Το πρωί παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Αντωνίου Βέροιας και ακολούθως παρακολούθησε την παρέλαση. Αμέσως μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο Υφυπουργός Οικονομίας Μάρκος Μπόλαρης, προέβη σε δηλώσεις στα ΜΜΕ, τονίζοντας τα εξής:
«Είναι μια μέρα μνήμης και τιμής. Θέλω να συγχαρώ τους μαθητές μας, τα στρατευμένα νιάτα, τους πολιτιστικούς συλλόγους και όλους τους υπόλοιπους φορείς, που παρέλασαν με περηφάνια και μας έκαναν όλους όσους παρακολουθήσαμε την παρέλαση να αισθανθούμε εξίσου περήφανοι.
Λαός χωρίς ιστορία δεν έχει μέλλον και ο Ελληνικός λαός διαθέτει μια πλούσια ιστορία, την οποία οφείλουμε να σεβόμαστε και να θυμόμαστε. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τους ήρωες της χώρας μας, αλλά και να διασφαλίσουμε το μέλλον για τις επόμενες γενιές. Στις πιο δύσκολες στιγμές για την πατρίδα μας, οι Έλληνες έδειξαν ομόνοια, ενότητα και ομοψυχία. Με τα χαρακτηριστικά αυτά και με «μπροστάρη» την Κυβέρνηση, θα αντιμετωπίσουμε τα εθνικά μας θέματα. Η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην κάνει «εκπτώσεις» στα εθνικά θέματα και να ισχυροποιήσει το ρόλο της χώρας μας, τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσο και στα Βαλκάνια, δίνοντας και πάλι στον Έλληνα πολίτη την αξιοπρέπειά του».
Το Σάββατο ο Υφυπουργός Οικονομίας παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης για τη συμπλήρωση 68 χρόνων από το Ολοκαύτωμα των Κερδυλλίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ