Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

παύση λειτουργίας του blog “www.meafora.gr”

Ο τ. Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, σχετικά με την παύση λειτουργίας του blogwww.meafora.gr”, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

To blog www.meafora.gr δημιουργήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων τον Μάρτιο του 2009, με στόχο τη διατύπωση όσο το δυνατόν περισσότερων προτάσεων πάνω στα θέματα του διαλόγου για την Παιδεία που εξελίσσεται στο πλαίσιο του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το blog έδινε την ευκαιρία σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, Συλλόγους, Ομοσπονδίες αλλά και όλη την ελληνική κοινωνία να εκφράσουν απόψεις, προβληματισμούς και προτάσεις οι οποίες στη συνέχεια ετίθεντο υπόψη των μελών του ΣΠΔΕ, προκειμένου να συζητηθούν και να αξιολογηθούν.

Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας επέλεξε να σταματήσει τη λειτουργία του meafora.gr, στερώντας από τους πολίτες ένα όχημα επικοινωνίας με τους φορείς του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία. Εύχομαι να πρόκειται για προσωρινή δυσλειτουργία και όχι για τετελεσμένη απόφαση της κυρίας Διαμαντοπούλου. Γιατί, προσωπικά επιμένω ότι «η Παιδεία μας αφορά όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ