Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ για την εκλογή νέου Προέδρου στη Ν.Δ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Κωνσταντίνος Κάλφας, 69790 85 538
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, αναγκάζεται να παρέμβει στο θέμα εκλογής νέου Προέδρου στην Αξιωματική Αντιπολίτευση, επειδή αυτή σχετίζεται άμεσα με το Ζήτημα των Σκοπίων, προτείνοντας:
1. Την άμεση ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΑΡΧΗΓΙΚΗΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ Σαμαρά, Αβραμόπουλου, Ψωμιάδη!
2. Την Υποβολή ΜΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ εκ μέρους των τριών, για λογαριασμό και των τριών!
ΩΣΤΕ:
1. Να μην εκλεγεί η εφευρέτης της Σύνθετης Ονομασίας Ν. Μπακογιάννη
2. Να εκλεγεί η ΦΙΛΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ με Πρόεδρο και δύο ισότιμους Αντιπροέδρους, συμβάλλοντας στην επαναφορά της πάγιας Εθνικής Θέσης στο Σκοπιανό, που συνυπέγραψαν οι αείμνηστοι Καραμανλής – Παπανδρέου το 1992!
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙΡΙΩΝ "ΑΝΤΙ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ" ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
1. ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΑΛΛΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ. ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΝΩ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΤΟ 2008 ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ ΤΗΣ . . . ""ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ"" ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ . . . "" ΑΙΓΑΙΑΤΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ "" Η ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ (ΝΤΟΡΑ) ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ 50 ΕΚΑΤ ΕΥΡΩ ! ! ! ΚΑΙ Η ΚΟΡΩΝΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΝ " ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ (! ! ! ) ΑΕΡΟΓΡΑΜΜΩΝ "
2. ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΔΕΣΜΩΝ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΝΑ ΤΗΣ ΗΠΑ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ : Η ΣΥΡΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ, Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΜΠΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
3. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝ Ε.Ε. Η ΤΕΩΣ ΥΠΕΞ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΚΗ ΑΣΠΙΔΑ" ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΟΡΓΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΗΣ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ