Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Μ. Κόλλια Τσαρουχά Συνάντηση εργασίας με το Δήμαρχο Ροδολίβους

Η κα Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, Βουλευτής Ν. Σερρών, είχε συνάντηση εργασίας με τον κ. Κατσάρα Χάρη, Δήμαρχο Ροδολίβους.
Η συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ροδολίβους μετά από αίτημα της κ. Κόλλια, αφορούσε την ενημέρωσή της σχετικά με το αναπτυξιακό πρόγραμμα του Δήμου και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί και αναμένεται η αξιολόγησή τους από τις αρμόδιες αρχές.
Σε δήλωσή της η κα Κόλλια αναφέρει: «Η δημοτική αρχή του Δήμου Ροδολίβους υλοποίησε κατά την προηγούμενη περίοδο ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο. Υπήρξε σημαντική απορροφητικότητα των πόρων του προγράμματος ΘΗΣΕΑ, το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο διάστημα με τη δημοπρασία ύψους 230.000 για ασφαλτοστρώσεις και επιδιορθώσεις δρόμων στο Δ.Δ. Ροδολίβους όπως και για τη μελέτη ύψους 90.000 του αποχετευτικού δικτύου Ροδολίβους.
Κατά τη συζήτηση τέθηκαν από μέρους της Δημοτικής Αρχής οι προτεραιότητες που έχουν να κάνουν κύρια με τη χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εσωτερικών για την ανάπλαση της πλατείας ΟΧΙ στο Δ.Δ. Ροδολίβους όπως και της ανάπλασης του κεντρικού δρόμου και της κεντρικής πλατείας του Δ.Δ. Μ. Σουλίου, την χρηματοδότηση για την αλλαγή αγωγών στο δίκτυο ύδρευσης Ροδολίβους καθώς και την κατασκευή νέου υδραγωγείου και τη χρηματοδότηση από τη Γεν. Γραμ. Αθλητισμού για την κατασκευή νέων αποδυτηρίων στο Δημοτικό γήπεδο Ροδολίβους, ενώ θα πρέπει να τονισθεί ότι για όλα τα παραπάνω εκπονούνται ήδη οι αναγκαίες μελέτες.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια το Δήμαρχο Ροδολίβους και δεσμεύτηκα από το νέο μου ρόλο ως βουλευτής αντιπολίτευσης να συμπαρασταθώ, όπως και έπραξα και κατά το παρελθόν, σήμερα δε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο και να εργαστούμε από κοινού για την υλοποίηση των στόχων της δημοτικής αρχής που έχουν τεθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ