Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

H ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΝΟΥΣΑ

Συνεχίζοντας τις ενημερωτικές συναντήσεις με φορείς και πολίτες, ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων Πέτρος Αγγελίδης και μέλη της παράταξής του, επισκέφθηκαν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009 το Τοπικό Συμβούλιο Οινούσας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερη φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ο πρόεδρος κ. Πατώνης Γεώργιος και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Οινούσας ενημέρωσαν τον επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων για τα διάφορα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του Δημοτικού Διαμερίσματος Οινούσας, ανταλλάσοντας παράλληλα απόψεις και προτάσεις.
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:
1) Το τιμολόγιο νερού και η ανεκπλήρωτη υπόσχεση της δημοτικής αρχής, για να καταβάλλουν οι κάτοικοι της Ονούσας 50ευρώ μόνον το χρόνο για κατανάλωση νερού.
2) Η διακοπή, από τη δημοτική αρχή, της μελέτης πολεοδόμησης του Δημοτικού Διαμερίσματος Οινούσας.
3) Κατασκευή τεχνικών έργων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται μετά από βροχοπτώσεις σε κάποια σημεία των δρόμων Επταμύλων- Οινούσας και Οινούσας-Ν.Σουλίου.
4) Συντήρηση του δρόμου Χιονοχωρίου προς Μενοίκιο.
5) Διαμόρφωση πλατείας Οινούσας.
6) Διαμόρφωση του αύλειου χώρου του Νηπιαγωγείου, όπως επίσης τοποθέτηση καλοριφέρ και κατασκευή νέων αποχωρητηρίων στο Νηπιαγωγείο.
7) Διάνοιξη δρόμου μπροστά από το Νηπιαγωγείο.
8) Τοιχία αντιστήριξης σε κάποια σημεία αγροτικών δρόμων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται μετά από έντονες βροχοπτώσεις και πλημμύρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ