Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Ημερίδα Δήμου Καπετάν Μητρουσίου

Ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Κ. Μητρουσίου σας προσκαλούν στην ημερίδα με θέμα: « Η Ηλεκτρονική εποχή στην υπηρεσία του ταξιδιώτη», στο πλαίσιο του έργου: «Καινοτόμες υπηρεσίες για την ανάδειξη και προώθηση του πολιτιστικού – τουριστικού αποθέματος σε δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας». Οι εργασίες της ημερίδας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2009 και ώρα 9.00 π.μ. (πρωί) στο πολιτιστικό κέντρο του δήμου Κ. Μητρουσίου στον Προβατά Σερρών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:
9.00 - 9.15 Προσέλευση
9.15 Έναρξη συνεδρίας – Συντονιστής κ.
Μπούτης Πασχάλης.
9.15 – 9.30 Χαιρετισμός δημοτικής αρχής
Ομιλία από το δήμαρχο Κ. Μητρουσίου κ. Δημήτριο Καλαϊτζίδη.
9.30 – 9.45 Παρουσίαση της Δημοτικής Πύλης ως εργαλείο Ανάπτυξης του δήμου- εισηγητής κ. Αθανάσιος Βαβατζιάνης.
9.45- 10.15 Παρουσίαση της Δημοτικής Πύλης και των ψηφιακών υπηρεσιών – εισηγητής Γεώργιος Βιτσάκης υπεύθυνος ομάδας έργου.
10.30 – 10.45 Διάλειμμα για καφέ
10.45 – 11.15 Συζήτηση – ερωτήσεις

Η ηλεκτρονική εποχή στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
Η νέα δικτυακή πύλη θα δώσει τη δυνατότητα στον Παγκόσμιο Πολίτη να γνωρίσει την περιοχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μέσα σε φιλικό περιβάλλον, γρήγορα και σε βάθος.
Ο δυνητικός επισκέπτης θα μπορέσει να αποκτήσει γνώσεις για τον ιστορικό και πολιτισμικό πλούτο της , θα επισκεφτεί εικονικά τα μνημεία της, θα περιηγηθεί ηλεκτρονικά μέσα σε αυτά, θα συνδέσει την μακραίωνη ιστορία και τον πολιτισμό της με την σύγχρονη εικόνα της και θα μπορέσει να οργανώσει την επίσκεψή του μέσα από τις δυνατότητες που προσφέρει η νέα τεχνολογία , στην παρουσίαση και προβολή δικτυακών κόμβων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ