Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Α.Ο.Κ. ΙΚΑΡΟΙ: Κομβικής σημασίας το παιχνίδι με το Πέραμα

Για ένα μεγάλο διάστημα του αγώνα με την Ολυμπιάδα, ο Στάθης Καμαράκης έβλεπε την ομάδα του να κάνει ακριβώς αυτά που ήθελε μέσα στο παρκέ. Η διάρκεια έλειψε όμως από τους «κυανοκίτρινους» που οδηγήθηκαν στην εκτός έδρας ήττα με 99-94. Ο κόουτς των Ικάρων μίλησε στο www.ikaroibc.gr για τα αίτια της ήττας, αλλά και για το πολύ σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με το Πέραμα, το Σάββατο στις 17.30 στο Κλειστό της Κοιλάδας.
«Χάσαμε την ευκαιρία για μια πολύ σημαντική νίκη, κυρίως εξαιτίας δύο χρονικών σημείων. Το πρώτο ήταν ένα «νεκρό» πεντάλεπτο από το 25’ μέχρι το 30’, όπου μας έλειψε το καθαρό μυαλό και κάναμε πολλά αβίαστα λάθη. Και το δεύτερο ήταν μια κακή άμυνα στο 91-90 που οδήγησε στο να δεχτούμε ένα τρίποντο που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.
Κρατάμε ως παρακαταθήκη την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί πάνω πρέπει να χτίσουμε για να πάρουμε τη νίκη στον αγώνα με το Πέραμα. Είναι παιχνίδι κομβικής σημασίας για την ομάδα και πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας. Χρειαζόμαστε και πάλι τη στήριξη του κόσμου μας, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια».
Πρώτη ήττα για τους Εφήβους
Την πρώτη τους ήττα μετά από δύο νικηφόρα αποτελέσματα γνώρισαν οι έφηβοι των Ικάρων στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ. Οι αθλητές του Βαγγέλη Σαμαρά ηττήθηκαν με 58-51 (ημ. 30-19) από τους Δραμινούς, παρότι πάλεψαν για τη νίκη μέχρι το τέλος. Οι πόντοι για τους Ικάρους:
Καλαϊτζής 7(1), Μηλίδης, Θεοχαρίδης 8, Παπάς, Κανακάρης, Χορτομάρης 2,Παπαδόπουλος 12, Ταυλαρίδης, Παρναράς 5, Καραμπέκης 17.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ