Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΑNUGA 2009

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας, που εδώ και τόσο καιρό κινείται το Επιμελητήριο και σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου Ελλάδος, οι 7 επιχειρήσεις και οι εκπρόσωποί τους που συμμετείχαν που συμμετείχαν, είχαν τη δυνατότητα να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους σε ένα κοινό πέραν των ελληνικών συνόρων, να προωθήσουν τα προϊόντα τους στις ξένες αγορές και να πραγματοποιήσουν κατ΄ιδίαν συναντήσεις με ξένους επιχειρηματίες από όλο τον κόσμο.
Οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν ήταν οι εξής επτά:
ALPHA ΣΕΡΡΑΪΚΗ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ
ΟΥΖΟ ΜΑΓΕΙΑ
ΒΑΣΑΚΗ
ΝΕΚΤΑΡ
SAM CAFÉ
ΜΥΛΟΙ ΚΑΠΛΑΝΙΔΗ
MΠΟΥΓΑΤΣΑ ΤΟ ΧΡΥΣΟ
Το περίπτερο του Επιμελητηρίου το οποίο βρισκόταν στο χώρο με όλα τα υπόλοιπα ελληνικά περίπτερα, παρουσίασε μεγάλη επισκεψιμότητα, τραβώντας την προσοχή όλων τόσο με τη φρεσκοψημένη μπουγάτσα που προσέφεραν οι 2 γνωστές σερραϊκές επιχειρήσεις όσο και με τα υπόλοιπα προϊόντα των επιχειρήσεων που συμμετείχαν (αναψυκτικά, ούζο, ακανέ, κουραμπιέδες, κέικ υψηλής πρωτεϊνικής περιεκτικότητας, γρανίτες, καφέ, ξηρούς καρπούς, γρανίτες κ.ά.), δίνοντας έτσι το στίγμα του νομού Σερρών καθιστώντας τον γνωστό και διεκδικώντας έτσι μια θέση στις διεθνείς αγορές με όλα τα αξιόλογα προϊόντα που διαθέτει.
Επίσης σερραϊκά προϊόντα προβάλλονταν μέσα από το εστιατόριο του ΟΠΕ “KERASMA”, ενώ φυλλάδια που είχαν ετοιμαστεί ειδικά για την έκθεση αυτή στα αγγλικά και γερμανικά με τα κύρια σερραϊκά προϊόντα διατροφής διανέμονταν σε κάθε ενδιαφερόμενο επισκέπτη, μαζί με πλούσιο υλικό για την τουριστική προβολή του Ν. Σερρών.
Το Σερραϊκό περίπτερο επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Κολωνίας κος Νικόλαος Πλεξίδας και οι κυρίες Μανιάκη και Μαριόλη, Σύμβουλοι ΟΕΥ (απ’όπου και οι σχετικές φωτογραφίες). Τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου εκπροσώπησε στην Έκθεση η κα Μαρία Ζημπιλιάδου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου , ενώ από την υπηρεσία συμμετείχαν η κα Θωμαή Μπόζιου, Διευθύντρια, και η κα Ελισάβετ Τσιαρέα, υπεύθυνη εξαγωγών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ