Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 2-1

Σερραϊκό χρώμα είχε το «κόκκινο» ντέρμπι της 32ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Τα «Λιοντάρια» με άνεση νίκησαν τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου με σκορ 2-1 , κάνοντας τεράστιο βήμα για τη συμμετοχή τους στους αγώνες μπαράζ ανόδου.

Από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγινε η πρώτη καλή ευκαιρία για την ομάδα μας στο 5ο. Ο Γιώργος Γεωργιάδης βρέθηκε σε θέση βολής, επιχείρησε σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώμα αντιπάλου και βγήκε κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός παίκτης μας πρωταγωνίστησε και στην επόμενη φάση για τον Πανσερραϊκό. Το φάουλ που εκτέλεσε από αριστερά ήταν καλοχτυπημένο αλλά ο Κολίτσης μπλόκαρε τη μπάλα.
Με τους φιλάθλους μας να έχουν δημιουργήσει μία καταπληκτική ατμόσφαιρα στο δημοτικό γήπεδο Σερρών, η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεζε συνέχεια και έψαχνε το γκολ.
Συρτή σέντρα από τα αριστερά του Μιχαήλ στο 12ο δημιούργησε αναταραχή στην περιοχή του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά η φάση δεν είχε την επιθυμητή συνέχεια.
Η πολύ καλή απόδοση της ομάδας μας «είδε» δίχτυα στο16ο . Ο Μπανγκουρά κατάφερε με πολύ ωραίο τρόπο να ξεφύγει από τους αντιπάλους του, έδωσε ασίστ στο Λεοζίνιο και ο Βραζιλιάνος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 1-0.
Δύο λεπτά αργότερα η ομάδα μας βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ αλλά ο Κωνσταντινίδης αν και βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 20ο νέα χαμένη ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό με τον Τάντιτς ο οποίος έπιασε ωραίο σουτ από αριστερά αλλά μπλόκαρε ο Κολίτσης. Στο 34ο ο Μπανγκουρά από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία και να ανεβάσει το σκορ για την ομάδα μας.
Με ένα κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Γιώργος Γεωργιάδης στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου «άλωσε» τα δίχτυα του Ολυμπιακό Βόλου ανεβάζοντας το σκορ σε 2-0.
Στο 62΄ ο Πανσερραϊκός, ο οποίος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού, έχασε μια ακόμη ευκαιρία με τον Γεωργιάδη, καθώς το σουτ που επιχείρησε απομάκρυνε με υπερένταση ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Δύο διαδοχικές φάσεις για την ομάδα μας δίχως όμως γκολ. Η πρώτη στο 83΄με σουτ του Κωνσταντινίδη και η επόμενη ένα λεπτό αργότερα με κεφαλιά του Μιχαήλ.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο Σολάκης στο 85΄.
Πηγή: Πανσερραϊκός.Νετ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ