Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΚΕΔΚΕ: το συνέδριο αποφάσισε νέο...συνέδριο


Να πραγματοποιηθεί νέο έκτακτο συνέδριο μετά το τέλος της διαβούλευσης των 15 ημερών του διοικητικού συμβουλίου με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών, αποφάσισε το έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΚΕ. Στην ουσία δήμαρχοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΚΕ επιβεβαίωσαν τις διαφωνίες τους και σε επίπεδο συνεδρίου, δίνοντας, απλώς, νέα αναβολή στους ξεχωριστούς δρόμους που φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος της ΚΕΔΚΕ και δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης μίλησε για «μια τελευταία μάχη» που πρέπει να δοθεί για να γίνουν βελτιώσεις στο σχέδιο, τονίζοντας ότι «από τη στιγμή που ο ‘Καλλικράτης’ μπήκε στο ΠΣΕ, ξεχάστε ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να μην πάει στη Βουλή». Από την πλευρά του ο επικεφαλής της παράταξης «Αυτοδιοικητικό Κίνημα» (ΠΑΣΟΚ) στην ΚΕΔΚΕ Απόστολος Κοιμήσης τόνισε ότι «δεν υπάρχει ζήτημα καταψήφισης επί της αρχής του νομοσχεδίου» αλλά ούτε και «κόκκινων γραμμών», τις οποίες επιχείρησαν να θέσουν για μια άλλη φορά δήμαρχοι της ΝΔ. Τόνισε δε ότι ήδη έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις από το υπουργείο.

Κατά τη διάρκεια του εκτάκτου συνεδρίου, στις τοποθετήσεις τους οι πρόεδροι των ΤΕΔΚ στάθηκαν ιδιαιτέρως στο χωροταξικό με διαφωνίες να εκφράζονται, κυρίως, από τα μεγάλα νησιά όπως η Λέσβος, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Ζάκυνθος.

Πηγή: Αυτοδιοίκηση.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ