Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Αχινό


Το Τοπικό Συμβούλιο Δ.Δ., η Εκκλησιαστική Επιτροπή Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών, και η Δημοτική Επιχείρηση Αχινού, σας προσκαλεί στις πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει στις 20,21 και 22 Μαΐου 2010, στο Δ.Δ Αχινού στο πλαίσιο εορτασμού των Πολιούχων Των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.
Πέμπτη 20 Μαΐου 2010
-Στις 19:00 το απόγευμα, θα τελεστεί Πανηγυρικός Εσπερινός. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα γίνει περιφορά της Ιερής Εικόνας συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Αχινού.
Παρασκευή 21 Μαΐου
-Ανήμερα της εορτής των αγίων, στις 7:30 πμ, θα τελεστεί ο Όρθρος της Εορτής και Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κκ Θεολόγου.
Έναρξη Αθλοθετημάτων: 10:30 πρωινή της 21ης. Μαΐου.
-Θα διεξαχθούν Αθλοθετήματα όπως: Ποδηλατοδρομία, Αγώνες Δρόμου, άλμα εις τριπλούν.
Το απόγευμα της ιδίας ημέρας στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την φιλαρμονική ορχήστρα της Νέας Ζίχνης.
Στις 21:00 μμ το βράδυ Παρασκευής, το χορευτικό του Δήμου Αχινού << Σάρισα >> θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς .Στην συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή ορχήστρα για όλους.
Σάββατο 22 Μαίου
Στις 21:00 μμ το θέατρο σκιών του Θεοδόση Βογιατζή, θα προσφέρει διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους φίλους του Καραγκιόζη,με το έργο << ο Μέγας Αλέξανδρος και το καταραμένο φίδι >>.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ