Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Eπίσκεψη Αμερικανών φοιτητών


Την Τετάρτη 12 Μαΐου 2010 η Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Α. Σερρών είχε την χαρά να φιλοξενεί ομάδα προπτυχιακών φοιτητών του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της IOWA των Η.Π.Α. μαζί με τους συνοδούς καθηγητές τους.
Οι 30 φοιτητές που ήρθαν, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν κατεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας, ξεναγήθηκαν από τους γεωπόνους της υπηρεσίας σε διάφορες μονάδες παραγωγής και επεξεργασίας αγροτικών προϊόντων του νομού μας και είχαν έτσι την ευκαιρία να δουν μερικές από τις καινοτόμες πρωτοβουλίες που υπάρχουν στην περιοχή μας.
Η ξενάγηση ξεκίνησε στις 9:00 το πρωί από τα γραφεία της Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης με ενημέρωση για τις πληροφορίες που προσφέρει στον αγροτικό τομέα και τελείωσε στις 20:00 μετά από πλήρη επαφή και εικόνα με την Αγροτική Οικονομία και τις ομορφιές του Νομού μας.
Ο Αντινομάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Σερρών κατά την αναχώρηση των φιλοξενούμενων φοιτητών τους προσέφερε αναμνηστικό-πληροφοριακό υλικό μαζί με τον πλούσιο τουριστικό οδηγό του Νομού μας καθώς και παραδοσιακά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ