Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Γνωστοί παίκτες, παιχνίδι και εμπειρίες στο καμπ των Ικάρων


Μια πρωτόγνωρη για την πόλη μας εμπειρία θα ζήσουν όσα παιδιά συμμετάσχουν στο 1ο «ΚΡΙ ΚΡΙ Basketball Camp 2010». Για πρώτη φορά στις Σέρρες, οι νεαροί φίλοι του μπάσκετ θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τα μυστικά του αθλήματος από κορυφαίους Ελληνες και ξένους προπονητές και να δουν από κοντά μεγάλους αστέρες του αθλήματος, όπως ο παλαίμαχος παίκτης του NBA, Tracy Murray!

Σε δύο περιόδους διάρκειας έξι ημερών έκαστη (20 – 25 Ιουνίου και 27 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2010), νέοι από τις Σέρρες και την Υπόλοιπη Ελλάδα θα συναντηθούν σε μια πανδαισία μπάσκετ, παιχνιδιού και διασκέδασης. Ολοκληρωμένα προγράμματα προπόνησης πάνω στην τεχνική του μπάσκετ, διαγωνιστικά παιχνίδια με έπαθλα για τους νικητές και ομιλίες από κορυφαία ονόματα της καλαθοσφαίρισης θα συνθέσουν ένα σκηνικό πρωτόγνωρο για την πόλη μας.


Ποιος μπορεί να πάρει μέρος;

Κάθε αγόρι και κορίτσι από 6 έως 19 χρονών μπορεί να συμμετάσχει στο ΚΡΙ-ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp χωρίς να είναι απαραίτητο να είναι αθλητής ή αθλήτρια σε κάποια ομάδα, αφού σκοπός του camp είναι να βοηθηθούν αθλητές κάθε επιπέδου.

Dream Team προπονητών και επισκέψεις από παίκτες της Α1!

Το πιο σημαντικό στοιχείο του Camp είναι το προπονητικό επιτελείο. Πέντε ξένοι προπονητές θα είναι οι υπεύθυνοι της προπόνησης. Από την Αμερική ο μεγάλος star του ΝΒΑ Tracy Murray, που έχει παίξει στους Lakers, Knicks, Nuggets, Wizards, Raptors και Blazers. Από την Ισπανία ο Pablo Garcia Sanchez, προπονητής της Hospitalet (Α2 Ισπανίας). Από την Σερβία, ο Darco Rajakovic, προπονητής του Ερυθρού Αστέρα και scouter στα Βαλκάνια των San Antonio Spurs και ο Ivo Simovic, προπονητής και αυτός του Ερυθρού Αστέρα. Και από την Ιταλία, ο Francesco Benedetti, προπονητής της Benetton Treviso. Μαζί τους, γνωστοί Έλληνες προπονητές, καθηγητές φυσικής αγωγής μαζί με γιατρό και φυσιοθεραπευτή που θα είναι όλες τις μέρες δίπλα στα παιδιά σε ό,τι χρειαστούν.

Παράλληλα, γνωστοί παίκτες της Α1 θα επισκέπτονται κάθε μέρα το camp, προκειμένου να μιλήσουν με τα παιδιά και να μεταδώσουν στους συμμετέχοντες τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους.

Οι Εγκαταστάσεις











ΚΡΙ-ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Σερρών. Ένα κλειστό και 4 ανοιχτά γήπεδα, αίθουσα με βάρη και αίθουσα Video θα είναι στην διάθεση των αθλητών.

Οι οικότροφοι κοί αθλητές που θα λάβουν μέρος στο ΚΡΙ ΚΡΙ Ιkaroi Basketball Camp θα φιλοξενηθούν στο Elpida Resort & Spa, ένα άψογα οργανωμένο ξενοδοχειακό χώρο 5 αστέρων με πισίνα και Spa, ακριβώς δίπλα από το ΔΑΚ Σερρών. Στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν 24 ώρες το 24ωρο προπονητές και συνοδοί που θα προσέχουν τα παιδιά.

«Ευκαιρία για διασκέδαση και το καλοκαίρι»

Ο υπεύθυνος ακαδημιών των Ικάρων Σερρών, Παναγιώτης Σπανός, αναφέρθηκε στην πρώτη αυτή διοργάνωση του καμπ: «Είναι μια ευκαιρία για τα παιδιά να συναναστραφούν με κορυφαίους προπονητές και αθλητές του μπάσκετ από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Να μοιραστούν τις πολύτιμες εμπειρίες τους με τα παιδιά και να τους δοθεί η ευκαιρία να διασκεδάσουν και να μάθουν. Για τους Ικάρους είναι πολύ σημαντικό που μπορούμε να προσφέρουμε προγράμματα εκπαίδευσης πάνω στο μπάσκετ στα παιδιά, όχι μόνο το χειμώνα, μέσα από το πρόγραμμα των ακαδημιών μας, αλλά και το καλοκαίρι».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο Ακαδημιών των Ικάρων Σερρών, Παναγιώτη Σπανό, στο 6947 528969.

Χορηγοί του ΚΡΙ ΚΡΙ Ikaroi Basketball Camp 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ