Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Το πρωτάθλημα χάνεται στις Σέρρες


Πανσερραϊκος- Εθνικός 0-1
Ο Εθνικός Πειραιώς με γκολ του Ροντρίγκο στο 75΄ κέρδισε τον Πανσερραϊκό μέσα στις Σέρρες, παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς που τον ανεβάζουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Αντόνιο Ντε Νίγκρις, του Μεξικανού παίκτη της Λάρισας, που άφησε την τελευταία του πνοή την προηγούμενη εβδομάδα.
Ο Πανσερραϊκός είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος και ο Εθνικός ήταν απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Η καλύτερη στιγμή για τους Σερραίους ήταν στο 15΄ όταν το σουτ του Ριμόλντι βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Συμεωνίδη. Οι Πειραιώτες είχαν δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στην αντεπίθεση, όμως τα σουτ του Φαρινόλα μπλόκαρε και τις δύο φορές ο Βαλσαμάκης.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αγώνας δεν άλλαξε ιδιαίτερα με τον Πανσερραϊκό να ψάχνει το δρόμο προς τα δίχτυα του Συμεωνίδη. Οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου σε μία από τις αντεπιθέσεις, συγκεκριμένα στο 75΄ ο Σουμπίνιο έκανε την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Ροντρίγκο και αυτός με σουτ από κοντά άνοιξε το σκορ. Στις καθυστερήσεις ο Ριμόλντι έχασε την μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια, αλλά ο Συμεωνίδης είπε όχι.
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Σιλιγαρδάκης, Φαρινόλα
Πανσερραϊκός – Εθνικός 0-1
(75΄ Ροντρίγκο)
Πανσερραϊκός (Γκιγιέρμο Όγιος): Βαλσαμάκης, Γαλανόπουλος, Κάστρο (46΄ Γκούρτσας), Παπάζογλου, Κόντος, Ριμόλντι, Σκάγκλια, Γεωργιάδης, Σεγκιρί, Τάντιτς (57΄ Παπαδόπουλος), Αθανασιάδης

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Τσεμπερίδης (79΄ Γιλμάζ), Σύρος, Καρακώστας, Παγώνης, Σιλιγαρδάκης, Δήμος, Φαρινόλα, Ψιάνος, Σουμπίνιο (90΄ Αλημπάς), Ζουαρί (64΄ Ροντρίγκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΧΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ